Turisme familiar

Turisme familiar

El Maresme compta amb una tradició turística de més de 50 anys i disposa d’una oferta de qualitat que, cada cop més, complementa el turisme de sol i platja, que el va donar a conèixer, amb un variat ventall d’activitats.

Una de les demandes del sector en els darrers anys ha estat la de disposar de destinacions turístiques adequades per a tota la família. I el Maresme s’ha pres molt seriosament aquesta petició.

Quatre dels seus municipis, Santa Susanna, Calella, Pineda de Mar i Malgrat de Mar, tenen la certificació de Destinació de Turisme Familiar que atorga l’Agència Catalana de Turisme com a marca que acredita la qualitat i el compromís de la destinació pel que fa a serveis i activitats adaptats a les famílies amb nens. Així, els quatre municipis compten amb comerços, allotjaments i restaurants adequats per a aquest públic, i, fins i tot, amb mini clubs infantils gratuïts per als allotjats al municipi.

D’altra banda, cal tenir en compte el ventall d’activitats que es poden realitzar en família per tota la comarca: passejar en cavall, en ruc o en segway, passar un dia en un parc aquàtic...

0
Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna

Avantatges del segell Turisme Familiar (DTF):
 
Marca de certificació de qualitat. Compromís de la destinació
Serveis especialment pensats per gaudir en família:
- polseres...

Gaudir del Maresme amb nens és molt fàcil. Us proposem activitats per tota la família com visitar la granja de vaques de Can Gel o el parc infantil Francesc Macià, amb escultures gegants i plenes...

La iaia del Maresme et recomana restaurants, bars i cafeteries que les famílies són benvingudes! 

CALELLA

BAHARI CLUB -  Platja de Garbí, s/n   - Tel. 606608333 - www.bahariclub....

Ja saps que la iaia del Maresme és la que més coneix la comarca i la que proposa activitats interessants per fer en família?
 
Coneix les recomenacions que us fa aquí o bé a la seva...

La iaia del Maresme i La increïble Guia de la iaia del Maresme recullen, en 10 rutes, un munt de propostes perquè els més menuts de casa descobreixin la riquesa del Maresme.

Acompanyeu a la...

La iaia del Maresme us recomana hotels, càmpings, establiments de turisme rural, habitatges d'ús turístic... perquè la vostra estada sigui un èxit! 

Càmpings

Càmping Globo Rojo | Canet...
Comparteix