Bikeride Costa Brava Barcelona

Bikeride Costa Brava Barcelona

Mataró

BIKERIDE COSTA BRAVA, PEDALAR ENTRE BARCELONA I LA COSTA BRAVA
La Bikeride CostaBrava és una experiència amb bicicleta de muntanya i de carretera per descobrir la costa nord de Barcelona i les seves muntanyes. Té com a protagonistes, la Costa de Barcelona-Maresme, el Parc Natural del Montnegre i Corredor, el Parc Natural del Montseny, la Costa Brava, Girona i el Baix Empordà, amb el punt de recepció situat a la ciutat de Mataró.
Nosaltres ens encarreguem d'organitzar tot el que necessitis per realitzar la travessia: amb guia acompanyant o guiat mitjançant GPS amb el track de la ruta, allotjaments, transport d'equipatge, lloguer de bicicletes i assistència en ruta en cas de ser necessària, perquè et dediquis a pedalar i gaudir d'una experiència única, sense haver de preocupar-te per res.
 
Les nostres rutes
La Bikeride Costa Brava: tots els paisatges a la ruta més complerta, un punt d’inflexió en la teva experiència cicloturista.
La Bikeride Empordà: la més bonica i la millor forma de conèixer la Costa Brava, és la nostra ruta més fàcil però et deixarà empremta.
La Bikeride XtreMontseny: la més exigent, la recordaràs sempre. Només per a autèntics fanàtics de la bicicleta. T’atreveixes?

0
Comparteix