Maresme Events

Maresme Events

Maresme Events, el portal per esdeveniments al Maresme


Busques un espai on fer una reunió rodejat de natura? Estas preparant un casament amb vistes al mar? Vols motivar al teu equip amb activitats de team building, nàutica, enogastronomía o benestar? Necessites un allotjament amb espais per a reunions allunyat de les grans aglomeracions? Busques un bon servei de càtering, iluminació o algú que t'ajudi a organitzar un esdeveniment inoblidable? Tota l'oferta del Maresme en un sol lloc.
 

Qui som?

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, en la seva línia de treball de turisme MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions), té els següents objectius:
  1. Promocionar la comarca del Maresme com a destinació de turisme de reunions.
  2. Recolzar, assessorar i facilitar eines útils als professionals vinculats al turisme de reunions.

El treball i les sinergies entre les administracions públiques i el sector privat posa a l'abast dels organitzadors d’esdeveniments tota la informació i recursos possibles per a situar el Maresme com una destinació qualificada per al MICE. Descobreix-ho al web Maresme Events.

Oferim suport i assessoria per ajudar-te a organitzar i promocionar el teu esdeveniment. 

Contacta’ns a través del nostre correu info@turismemaresme.cat o trucant al 93 741 11 61.

Com et podem ajudar

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme compta amb un equip tècnic que coneix molt a fons el territori i posa a la vostra disposició una sèrie de serveis de suport, totalment gratuïts, per a la organització i promoció del vostre esdeveniment.
  • Assessoria de planificació i organització de reunions i esdeveniments: Seu, allotjament, proveïdors, programes culturals i d’oci
  • Informació específica necessària sobre qualsevol dels espais de reunions, serveis o oferta complementària de la comarca.
  • Enllaç amb els organismes i institucions de la comarca per a serveis municipals
  • Coordinació de visites tècniques per als professionals que desitgin conèixer la zona i els espais i/o serveis.
  • Subministrament de plànols i fullets turístics de la comarca
  • Activitats de promoció destinades a fomentar l'organització de reunions a la ciutat de Barcelona.
  • Edició i difusió de publicacions

Els serveis de suport i assessoria del Consorci de Turisme Costa del Maresme són totalment gratuïts, la qual cosa ens permet ser completament neutres i imparcials.

Persona de contacte
Sònia Chaves
sonia.chaves@turismemaresme.cat


 
NO
Comparteix