Turisme de reunions

Turisme de reunions

El Maresme es troba en el perfecte punt d’equilibri entre el ritme d’una ciutat com Barcelona i la tranquil·litat del món rural. Amb vistes al mar i a la muntanya, la comarca et brinda una oportunitat de luxe per brillar en el teu pròxim esdeveniment.

A 20 minuts de Barcelona i amb excel·lents comunicacions per terra, mar i aire, el Maresme t’aporta la seva experiència turística de més de 50 anys, les més de 60.000 places hoteleres, instal·lacions de negocis i d’oci de qualitat, un agradable clima mediterrani durant tot l’any i la hospitalitat de tot un equip de professionals disposats a ajudar-te.

En un entorn privilegiat, entre mar i muntanya, el Maresme es posiciona com una destinació emergent per celebrar esdeveniments corporatius, tant reunions de treball, conferències, congressos de petit format, viatges d’incentius o exposicions. Hi trobaràs un centre de convencions i més de 50 sales de reunions amb vistes al mar.

Si necessites que t'assessorem en la recerca del lloc perfecte per celebrar el teu esdeveniment, no dubtis en contactar-nos a info@turismemaresme.cat o al 93 741 11 61.

Aquí trobaràs tot el què necessites per organitzar el teu esdeveniment.
NO
Maresme Events, el portal per esdeveniments al Maresme
Busques un espai on fer una reunió rodejat de natura? Estas preparant un casament amb vistes al mar? Vols motivar al teu equip amb...
Comparteix