Turisme de reunions

Turisme de reunions

 

Per la seva privilegiada ubicació a prop de Barcelona, amb excel·lents comunicacions (avió, tren, carreteres, ports), la seva experiència turística (més de 50 anys), la seva capacitat d’acollida (més de 50.000 places d’allotjament) i el seu bon clima durant tot l’any, el Maresme és un lloc molt apropiat per al Turisme de Negocis o Turisme MICE.
 
Entre els municipis més orientats a atendre aquest tipus de turisme destaquen Mataró i Santa Susanna, per la seva capacitat hotelera combinada amb els excel·lents espais de reunió i de trobada. Sense oblidar que, altres municipis del Maresme compten amb espais singulars de gran bellesa com el Castell Jalpí a Arenys de Munt, el Palauet Cabanyes a Argentona, a més de diversos hotels amb sales de reunions i moltes activitats “After the meeting” i de ”Team Building”.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme és membre del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona.

Si necessites que t'assessorem en la recerca del lloc perfecte per celebrar el teu esdeveniment, no dubtis en consultar-nos: costadebarcelonamaresme@ccmaresme.cat o al 93 741 11 61.

 

0

Coneixes els allotjaments amb sales de reunions que hi ha al Maresme? De ben segur que trobaràs el que necessites!

Veure pdf adjunt

Segur que coneixes tota l'oferta d'activitats per a fer en equip, visites guiades, tallers de cuina... per a fer després de la reunió? Hi ha activitats per a tots els gustos.

Veure document...

Cellers, cases senyorials, masies... poden ser el lloc ideal per celebrar el teu esdeveniment. Els vols descobrir?

Veure pdf adjunt

Veure pdf adjunt

Vols organitzar un esdeveniment o un acte d'empresa al Maresme? Coneix les empreses que t'adjudaran a què sigui un èxit.

Veure pdf adjunt

Estàs buscant un servei de càtering per al teu esdeveniment? Coneix les empreses que hi ha al Maresme.

Veure pdf adjunt

Comparteix