Bike Park la Poma

Bike Park la Poma

Premià de Dalt

BikePark La Poma
Carretera dels Sis Pobles s/n
08338 Premià de Dalt
Tel. 659 679 231
info@lapomabikepark.com
http://lapomabikepark.com/
Facebook: BikePark La Poma
Instagram: @lapomabikepark

La Poma Bike Park és una instal·lació esportiva situada a Premià de Dalt on es pot practicar diferents modalitats i disciplina de bicicleta i skate, adaptat per a diversos nivells. Consta de més de 30.000 m².

Les modalitats de bike que pots practicar són:
Circuit de dual paral·lel speed & style: circuit que combina la tècnica del pumptrack i la del DirtJump per a tots els nivells. Circuit de dos carrils.
Zona de Dirt Jump amb big Airs: Espai on es concentren la major part dels salts del circuit. Aquesta modalitat consisteix a superar els salts de diferents mides, fer trucs i figures espectaculars en el vol.
Piscina d’Escumes (Foam Pit): Element per practicar trucs amb una piscina plena d0escumes. Les dimensions són de 9x8 metres i servei per millorar la tecnificació del truc en vol.
Pump track. Disposem de dues amb diferents mides, apte per a totes les edats i nivells amb dubbies i paraltes.

Per la modalitat Trial disposem d’una zona de bike trial, on es pot anar superant obstacles i on l’equilibri i la tècnica sobre la bici són essencials. Cal anar amb una bici específica amb geometria i relació de plat i pinyó per a fer impuls i superar elements som pedres, trocs, travesses o palets.

A la zona d’skate trobaràs un espai de ciment on practicar aquest disciplina amb rails, calaixos, escales, quaters, etc. També trobaràs altres serveis com una zona pic-nic, lloguer de bicicletes escola especialitzada en trial bici, BMX, Descens, Free ride, enduro, skate, i moltes més coses.

0
Comparteix