Publicacions

Coneix com era el Maresme en l'època iberoromana, a través de recreacions històriques, teatralitzacions, visites guiades... i molt més!

Vine a conèixer la maduixa del Maresme en les seves jornades gastronòmiques. Gaudeix de les elaboracions amb maduixes, menús degustació i les fires i diades que se celebren a la comarca.

Gaudiu dels camps de golf i Pitch&Putt al Maresme, amb vistes al mar Mediterrani i un clima agradable tot l'any.
 

Vine a conèixer els pèsols del Maresme. T’ hi esperem amb activitats com la ruta gastronòmica de la tapa del pèsol, degustació de menús de pesolada, tallers, concurs de cuina, i molt més.

Et convidem a visitar-nos! cultura, gastronomia, platges de qualitat i molt més!

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, etc!

El Maresme us ofereix una interessant oferta de patrimoni iber i romà que pot ser visitada durant

Rutes de senderisme

El Maresme és un lloc idoni per al turisme de reunions. Trobareu tota mena de serveis de qualitat per organitzar qualsevol acte o esdeveniment!

Un dels principals atractius del Maresme, tant per a turistes com per a residents són les magnífiques platges que caracteritzen els 16 pobles costaners de la comarca.

Rutes guiades i patrimoni de l'època modernista al Maresme

El Maresme disposa de 4 municipis certificats amb el distintiu de Turisme Familiar de l'Agència Catalana del Turisme. Gaudeix d'uns dies en família a la nostra comarca

Descobreix els tresors de la gastronomia maresmenca

Recull del gran nombre de castells i torres de guaita que hi ha a la comarca, visitables i no visitables. No us ho perdeu!

Comparteix