Arenys de Mar

2020. 40 anys d'exposicions
Recull d'obres de Jordi Coll Alzina
Horari de visites:

Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre

Dissabtes i diumenges d'11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre

Introspectiva amb grafit i carbó
Obres de Joan Manel Salichs

Horari de visites:
Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre
Dissabtes i diumenges d'11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre

 

Consulta tota la programació d'activitats previstes pels dies 8, 9, 10, 11 i 12 a Arenys de Mar.

El festival Poesia i + 2020 tindrà lloc del 2 al 12 de juliol al Maresme en un format híbrid que combinarà emissions en directe i recitals i concerts presencials, amb públic. 

Tota la informació i venda d'entrades

Obrim una porta online. Dia Internacional dels Museus 2020

El Museu d’Arenys de Mar no s’atura i aquest 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, presenta diverses iniciatives per acostar encara més les seves peces i històries a la ciutadania.

#RutesAlTeuAire

L’art, el mar, la moda, la indústria, els minerals i les dones són els fils conductors de les sis rutes temàtiquesque el Museu d’Arenys estrena amb motiu del Dia Internacional dels Museus i que podreu descobrir tan bon punt obri les portes de nou.Amb l’ajuda d’un telèfon o tauleta mòbil amb lector QR, que es podrà connectar a la xarxa de wifi gratuït que ofereix l’equipament, el visitant triarà quina de les rutes vol fer i la seguirà amb l’ajuda d’un targetó i un codi de colors. A l’espera de la plena normalitat pel que fa a horaris de visita al Museu, aprofitant aquest 18 de maig, us convidem a descobrir les rutes a través de l’espai específic del web Rutes al teu aire

18 de maig a la tarda a les 17h, la directora del Museu, Neus Ribas farà la presentació d'una d'aquestes rutes: Dones del Museu.

#TornaremAlsMuseus

Del 16 al 18 de maig, el Museu d’Arenys de Mar participa amb 70 museus més de Catalunya en una acció conjunta de Portes Obertes Online. La directora del Museu d’Arenys de Mar, Neus Ribas, presentarà el cartell de l’exposició de puntes de 1906 d’Arenys de Munt. El vídeo es podrà veure a través de les xarxes socials #TornaremAlsMuseus.

A més, arenyencs i arenyenques explicaran a través de vídeos quines són les peces en què han pensat durant aquest confinament i que tenen ganes de tornar a veure. Els vídeos s’emetran durant els dies 16, 17 i 18 maig a través dels comptes de YoutubeInstagramTwitter i Facebook del Museu.

El dissabte 16 a les 11h, Joan Miquel Llodrà ens presentarà a Aurora Gutíerrez, la dissenyadora de puntes modernistes. A les 5 de la tarda, Ona Curto ens parlà de la mantellina de La Maja. El dissabte 17 es el torn de les històries d'Arenys de Mar. Albert Estengre a les 11h ens parlarà de la història d'una caixa de mariner i la Marta del Castillo a les 5 de la tarda recordarà la feina dels mestres d'aixa. I finalment el dilluns 18 a les 11h del matí, en Marc Campeny ens proposa un viatge a les antípodes per conèixer una mineral com la crocoïta.

Amb aquestes propostes, el Museu d’Arenys de Mar aposta, un cop més, perquè el visitant hi descobreixi un museu viu, dinàmic i farcit d’històries de diverses herències culturals i socials.

Accedeix a la notícia

Pèsols amb calamar. Del restaurant Nou de Nou d'Arenys de Mar. 

Pèsols amb calamar. Del restaurant Nou de Nou d'Arenys de Mar. 

interclubs

L’edició XLV del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives per a embarcacions de creuer comença el dissabte 7 de març fins el diumenge 15 de març i s’hi preveu un rècord d’inscripcions.

El Club Nàutic Arenys de Mar, juntament amb el Club Nàutic El Balís, el Real Club Náutico de Barcelona i el Reial Club Marítim de Barcelona, formen el Comitè Organitzador de la 45a edició del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives.
 
Es preveu que enguany sigui rècord d’inscripcions, fins el moment es preveu la més nombrosa dels últims anys amb 31 inscrits, 17 embarcacions en ORC, 9 RI a Dos i 5 RI en solitari.
 
Aquesta edició, que es portarà a terme durant els caps de setmana 7 i 8 i 14 i 15 de març, es navegarà íntegrament en aigües del Club Nàutic El Balís i Club Nàutic Arenys de Mar.
 
La regata està oberta a qualsevol iot de creuer de les classes Solitari i A2 i Grup ORC, així com també hi haurà una classificació anomenada Interclubs-Trofeu Jordi Vives per a equips de tres vaixells amb tripulació del mateix club que no competeixin a la mateixa classe.
 
La regata constarà de 6  proves  programades  per  a  totes  les  classes  ORC  i  4  per  totes les  classes  del  Grup  RI (Reduïdes) i no es navegaran més de dues proves per dia per a les classes ORC i una per a les classes de Reduïda.
 
Durant els dos caps de setmana s’han programat diversos actes socials per tots els armadors i tripulants al CN Arenys de Mar i CN El Balís, respectivament.
 
 
Per a més informació:
<<Regata Interclubs>>

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

escudella

A les 20h del vespre

Escudella de recapte
Porta el plat i la cullera i vine a provar l'escudella
Un any més ha arribat el carnaval i amb ell, l'Escudella de Recapte que prepara l'Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat. L'Escudella, ja convertida en una tradició dels actes del Carnaval Arenyenc, compta amb la participació de tot el poble.

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Arenys de Mar