Vilassar de Dalt

Les vint-i-una passejades guiades que s’han programat pel 2019 al Parc de la Serralada Litoral tenen per objecte ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del Parc i gaudir del seu entorn. Tots els itineraris, d’entre 2 i 3 hores de durada, estan guiats per un expert coneixedor del territori que ajudarà els participants a interpretar, valorar i respectar els paisatges i a descobrir racons amagats del Parc i dels seus municipis.

Preu per sortida: adults, 4 euros; menors, entre sis i dotze anys, 3 euros; menors de sis anys gratuït; 10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. Les passejades i monogràfics que coincideixen amb el Dia Europeu dels Parcs tindran caràcter gratuït.

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització.

Requisits: cal portar calçat i roba adequats per caminar per la muntanya, aigua, gorra i protecció solar o impermeable, si el temps ho aconsella. A les sortides nocturnes, porteu una llanterna o frontal i armilla reflectant.

Consulteu la programació a l'arxiu pdf adjunt

L’objectiu d’aquest esdeveniment és promocionar, difondre i, sobretot, redescobrir, les petjades dels nostres avantpassats ibers i romans. Aquestes jornades són un pont que transporta a més de 2.000 anys d’antiguitat, a través d’exposicions, tallers experimentals, conferències, visites guiades i recreacions històriques, que ajudaran a descobrir el llegat dels antics pobladors del Maresme, l’antiga Laietania. T'apuntes? 

Consulteu el programa adjunt i no us perdeu cap esdeveniment!

Exposició itinerant Ossos: Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física.
Del 6 al 28 de juliol i del 24 d’agost a l’1 de setembre
Vilassar de Dalt

Exposició itinerant Ossos: Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física, que tindrà lloc el dissabte 6 de juliol, a les 20.30h, al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt (Carrer Marquès de Barberà, 9).

Vine a conèixer el castell de Vilassar de Dalt.
Punt de trobada: Museu Arxiu de Vilassar.
Divendres 5 a les 18.00 h i el dissabte 6 a les 12.00 h.

Preu: 4,5 € (gratuït pels menors de 7 anys). Inscripció abans del 4 de juliol.
Places limitades.

Diumenge 19 de maig
Hora: a les 11h
Ubicació: Forns romans de la Fornaca (Camí de Mataró, 79)
Durada: 1 hora

Consulteu els prop de 60 musicals Festivals del Maresme 2019 en aquesta guia. Hi ha propostes per a tots els gustos!

Temps: 2 h 30 min
Distància: 9,64 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​

Aquest itinerari dóna a conèixer un dels racons més emblemàtics del Parc de la Serralada Litoral. Es tracta del paratge del dolmen de Can Boquet, més conegut com a la Roca d'en Toni, notable monument megalític instal·lat al bell mig de la serra: història entre natura. També es visita l'ermita d'origen preromànic de Sant Salvador, al costat de can Boquet, i el frondós entorn natural que envolta la font Freda.
Ruta senyalitzada parcialment.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.wikiloc.com

 

Temps: 1 h 30 min
Distància: 20,68 km
Dificultat: Alta
Activitat: BTT​

Itinerari en bicicleta per la carena d'aquesta bella part del Parc de la Serralada Litoral a cavall entre el Maresme i el Vallès. La ruta parteix d'Òrrius i visita el dolmen de la Roca d'en Toni i l'ermita de Sant Mateu.
Ruta senyalitzada parcialment.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.wikiloc.com

 

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Vilassar de Dalt