Teià

Les vint-i-una passejades guiades que s’han programat pel 2019 al Parc de la Serralada Litoral tenen per objecte ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del Parc i gaudir del seu entorn. Tots els itineraris, d’entre 2 i 3 hores de durada, estan guiats per un expert coneixedor del territori que ajudarà els participants a interpretar, valorar i respectar els paisatges i a descobrir racons amagats del Parc i dels seus municipis.

Preu per sortida: adults, 4 euros; menors, entre sis i dotze anys, 3 euros; menors de sis anys gratuït; 10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. Les passejades i monogràfics que coincideixen amb el Dia Europeu dels Parcs tindran caràcter gratuït.

Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització.

Requisits: cal portar calçat i roba adequats per caminar per la muntanya, aigua, gorra i protecció solar o impermeable, si el temps ho aconsella. A les sortides nocturnes, porteu una llanterna o frontal i armilla reflectant.

Consulteu la programació a l'arxiu pdf adjunt

L’objectiu d’aquest esdeveniment és promocionar, difondre i, sobretot, redescobrir, les petjades dels nostres avantpassats ibers i romans. Aquestes jornades són un pont que transporta a més de 2.000 anys d’antiguitat, a través d’exposicions, tallers experimentals, conferències, visites guiades i recreacions històriques, que ajudaran a descobrir el llegat dels antics pobladors del Maresme, l’antiga Laietania. T'apuntes? 

Consulteu el programa adjunt i no us perdeu cap esdeveniment!

28 juny, 4, 11, 16, 20 i 25 de juliol
Lloc i adreça: Diferents jardins privats del poble
Tipus de música: Cantautor, jazz
 

28 de juny, 4, 11, 16, 20 i 25 de juliol
Lloc i adreça: Diferents jardins privats del poble
Tipus de música: Cantautor, jazz
Teià

4, 11, 18 i 25 de juliol
Lloc i adreça: Diferents jardins privats del poble
Tipus de música: Cantautor, jazz
 

4, 11, 18 i 25 de juliol
Lloc i adreça: Diferents jardins privats del poble
Tipus de música: Cantautor, jazz
Teià

La revetlla de Sant Joan a Teià i l'arribada de la Flama del Canigó.
Teià
 

Consulteu els prop de 60 musicals Festivals del Maresme 2019 en aquesta guia. Hi ha propostes per a tots els gustos!

Temps: 3 h 45 min
Distància: 36,87 km
Dificultat: Alta
Activitat: BTT​

Magnífica travessa entre Mataró i Santa Coloma de Gramenet d'interès paisatgístic i arquitectònic, de traçat sinuós i perfil abrupte, amb moltes pujades i baixades. El recorregut travessa els parcs de la Serralada Litoral i de la Serralada de Marina per pistes i camins dels termes de Mataró, Argentona, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt i Tiana, a la comarca del Maresme, i Badalona i Santa Coloma de Gramenet al Barcelonès. Aquests parcs posen en contacte l'entorn natural del litoral amb el de les valls interiors; alhora, fan el paper de pulmó verd, d'espai educatiu i de lleure d'una extensa àrea metropolitana. Dòlmens, restes ibèriques, ermites, monestirs i castells conviuen amb masies encara envoltades de bosc mentre que, als peus dels vessants, l'urbanisme modern omple de cases espais abans ocupats per vinyes i conreus.
Ruta senyalitzada.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.wikiloc.com

 

Temps: 3 h
Distància: 28,14 km
Dificultat: Alta
Activitat: BTT​

Itinerari circular per l'entorn d'Alella que supera els forts pendents d'accés a la serralada de Marina. Un cop dalt, es gaudeix de la panoràmica i de la pedalada pel camí de la Cornisa. La serralada de Marina s'estén des de la vall del Besòs fins a la riera d'Argentona amb una altitud moderada que no sobrepassa els 600 m, però amb la característica singular d'elevar-se sobtadament entre la costa i la plana del Vallès. La serra està protegida pel Parc de la Serralada de Marina, de 3.032 ha, que ocupa el sector conegut com a la serra de la Conreria, i el Parc de la Serralada Litoral, de 4.053 ha, que n'abasta el vessant N. Els dos parcs es toquen al terme de Tiana.
Ruta senyalitzada parcialment.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.wikiloc.com

 

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Teià