Sant Vicenç de Montalt

El festival Poesia i + 2021 torna un any més al format presencial, enguany adaptat a les mesures de seguretat Covid-19, on es duran a terme diferents recitals i concerts.

El programa i les dates es troben pendents de confirmació.

El parc dels Germans Gabrielistes acollirà un seguit d’actes i propostes culturals i lúdiques organitzades per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb motiu de la diada de Sant Jordi, que tindran lloc durant la jornada del dissabte 24 d’abril. Ara bé, seguint les mesures de seguretat pertinents i el control d’accés de l’espai per evitar els riscos ocasionats per la pandèmia de Covid-19.

L’activitat al parc arrencarà a les 11 del matí i fins a les 7 de la tarda, amb una pausa per dinar, s’aniran succeint diverses activitats per a públics de totes les edats.

IMPORTANT: Les inscripcions de les activitats amb cita prèvia es faran a través del telèfon 93 791 07 09, de dilluns a divendres, de 16 a 20h, fins al 15 d’abril de 2021.

Arenys de Mar
SÓC PAGÈS
Riera Pare Fita, 8
Tel. 937 923 623
soc_pages@hotmail.com
 
Arenys de Munt
AGROSALICHS
Riera i Penya 2-6 A3-2
Tel. 937 951 595
agrosalichs@gmail.com
 
Argentona
CAN BELLATRIU
Veïnat de la Pujada, 1
Tel. 937 970 072
bellatriu@hotmail.com
 
Cabrera de Mar
HORTÍCOLA CAN SALA D'AGELL
Sant Mateu, 22 Can Sala d'Agell
Tel. 937 590 144
cansaladagell@gmail.com

HORTICULTURA NOÈ S.C.P
Crta.Nacional II, 37 (Horta Noè)
Tel. 609 469 215
noexufre@hotmail.com
 
VERDURES RIBOSA DE CALS FRARES
Camí Santa Elena, 28
Tel. 937 590 593
verduresribosa.calsfrares@gmail.com
 
ELS PAGESOS
Ctra. Argentona, 63
Tel. 625 017 107
aneta.308@hotmail.com
 
Cabrils
CAN MARGARIDA
Can Dalmau
Mercat Plaça de Cuba, parada 24 (Mataró)
Tel. 667 437 200
raulchamarro@gmail.com
 
Calella
UNIÓ DE MADUIXAIRES DE CALELLA
Ctra. Hortasavinyà, Km 2
Tel. 937 691 416
umacsat@gmail.com
 
Canet de Mar
CAN CATÀ "FRUITS DEL SOL"
Apt. de correus, 70
Tel. 670 256 841
gayosoeva@hotmail.com
 
Mataró
CAN GRAU
Veïnat de Mata, 67 "Can Grau"
Tel. 937 550 578
salvadorgrau21@hotmail.com
 
CAN TRIA PRODUCTORS ECOLÒGICS
Veïnat de Mata, 22
Tel. 666 488 702
hort@cantria.cat  
 
L'HORT D'EN DÍDAC

Torrent de les Piques, 56
 Tel. 937 993 501
lacistelladendidac@gmail.com
 
Òrrius
L'HORTA D'ÒRRIUS
Can Femades
Tel. 617 423  288
hortaorrius@gmail.com
 
Palafolls
HORTA ECOLÒGICA PLA DE MUNT
Camí de la Ginesta "Can Pla de Munt"
Tel. 937 657 151
info@hortaplademunt.cat
 
Sant Andreu de Llavaneres
HORTA RABASSA
Cami Pla de Sant Pere, 24- 26
Tel. 937 926 771
frabassa@gmail.com
 
HORTA GRAUPERA
Av. Verge de Montserrat, 12
Mercat: Pl. Cuba (Mataró) dissabte
Tel. 937 928 597
verdures@hortagraupera.com
 
HORTA MARCÓ
Camí Pla de Can Sans, 7
Tel. 937 927 423
canmarcohorta@gmail.com
 
HORTA PERA VIVÁN
Pla de la Torreta s/n
Tel. 937 926 449
peralopezlaura@gmail.com
 
HORTA XAVIER AMAT
Tel. 608 686 058
vado1954@gmail.com
 
Sant Cebrià de Vallalta
CAL MOLINÉ
Ctra. de Sant Pol, 6
Tel. 937 630 061
aleix_8_21@hotmail.com
 
Sant Cebrià de Vallalta
FRUITES I VERDURES CAN CELESTÍ
Costes d'en Ribera, 1
Tel. 628 156 802
cancelesti@gmail.com
 
Sant Pol de Mar
MADUIXES.CAT
Bonaventura Adroher, 2 2n
Tel. 937 600 692
info@maduixes.cat
 
Santa Susanna
HORTALISSES PI
Finca zona de les sorres
Tel. 639 342 773
hortalissespi@hotmail.com
 
Vilassar de Mar
HORTA YTCHART
Casa de camp, 4
Tel. 627 436 200
botiga@hortadeproximitat.cat
 

 

Restaurant el Jardí del Vellard
c. Riera de Torrentbó, 1
937 910 003 
www.eljardidelvellard.com
 
Dades d’interès:
Tanquem dilluns. Cal reservar
Servei per emportar: Sí                 
Servei a domicili: Sí
 
Proposta gastronòmica: Laborables i cap de setmana
Primer plat, triar entre:

  • Amanida primaveral de fruits vermells, pèsol cru, fruita seca i pernil ibèric
  • "Schiaffoni" farcit de brandada de bacallà, cremós de pèsols, botifarra negra i "chili"
  • Tartar de salmó sobre arròs japonès i maionesa de "wasabi"
  • Pèsols del Maresme ofegats al moment amb botifarres ( supl. 5€ )

 Segon plat, triar entre:

  • Arròs de pop, carxofes i pèsols
  • Suprema de lluç al "jabugo" sobre emulsió de marisc i carxofes
  • Terrina confitada i cruixent de porc duroc sobre parmentier de patata i salsa de ceps
  • Llom de vedella (entrecot), patates panaderes i salsa oporto

Postres : Casolans i servei de pa inclòs
 
Proposta de maridatge: A Alella PB Celler: Alta Alella Mirgin 16€
Preu IVA inclòs: 26 € menú (vi a part)
                                                                                                                             

El Pèsol, conegut també com “la perla verda del Maresme”, és un dels llegums amb més tradició de la nostra comarca.  Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, durant els mesos de març i abril, nombroses localitats  convoquen activitats de divulgació gastronòmica d’aquest producte de la terra, tant preuat com valorat a la cuina i a la taula.
 
El pèsol del Maresme ha estat catalogat com a producte singular de la comarca i es mereix ser el protagonista de les Jornades Gastronòmiques “Temps de Pèsols”, en les quals podeu gaudir de la degustació de menús i plats elaborats amb pèsols del Maresme en restaurants, comprar exquisideses a comerços artesanals i omplir el cistell directament de productors.
Consulteu les propostes gastronòmiques dels diferents municipis

Salut i pèsols!

Les Jornades Gastronòmiques del Pèsol és un esdeveniment d’abast comarcal obert a totes les propostes gastronòmiques amb pèsols del Maresme. Aquest és un recull dels establiments  que han volgut participar.
Aquesta informació ha estat facilitada pels restaurants participants. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme no es fa responsable dels canvis de les propostes.

Localitza tots els restaurants i productors Xarxa Productes de la Terra a Google maps

Localitzeu totes les propostes gastronòmiques i productors
de la Xarxa productes de la Terra a  google maps

Enguany, com a novetat destacada, el pessebre i les exposicions també es poden visitar amb un Tour Virtual.

https://youtu.be/1RHBcrNl9QE

https://youtu.be/ZvoO7rXHgT8

No perdeu l'ocasió d'anar a visitar el pessebre monumental ‘Germans Grabielistes, entre el mar i la muntanya, i les exposicions, organitzades pels Amics dels Pessebres.

Es podran visitar a la Llar del Pessebre (Casal de Cultura - Pl. del Poble, 6), amb cita prèvia, del 19 de desembre al 22 de gener, les vigílies de festa, dissabtes, diumenges i dies festius, de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Les visites estaran limitades a dues persones, excepte quan es tracti d'una unitat de convivència.

PIZZA PROJECT
c. Costa Brava, 12 Local 35
Tel.  931 069 327
 www.pizzaproject.es// Just EAT//
PER EMPORTAR  i a  DOMICILI     
Per a més informació consulteu: 931 069 327/ www.pizzaproject.es// Just EAT//

EL JARDÍ DEL VELLARD
Riera Torrentbó n°1
93 791 00 03 / 675308406
www.eljardidelvellard.com @El Jardí del Vellard
Tipus de cuina: Casolana / de mercat, Cuina d'autor, Peix i Marisc /Mediterrànea
PER EMPORTAR I A DOMICILI 

El festival Poesia i + 2020 tindrà lloc del 2 al 12 de juliol al Maresme en un format híbrid que combinarà emissions en directe i recitals i concerts presencials, amb públic. 

Tota la informació i venda d'entrades

De tomàquets n’hi ha de moltes classes, és una hortalissa que ofereix un molt ampli catàleg de possibilitats culinàries. Els tomàquets de Montserrat, per exemple, són adequats pels plats freds, perquè tenen poca polpa i són idonis per ser amanits amb oli d’oliva, sal i una mica de pebre. Una delicatessen per obrir els àpats.

Els tomàquets, a més, tenen poder antioxidant, que ajuda a controlar el desgast cel·lular. I són un bon aliat per a cures de desintoxicació i per anivellar els líquids corporals, entre d’altres característiques saludables. 

Us proposem aquesta recepta cedida pel Cafè les 3 viles, de Sant Vicenç de Montalt.

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Sant Vicenç de Montalt