Sant Pol de Mar

Festes de Nadal a Sant Pol

Durant l'època nadalenca a Sant Pol de Mar s'han organitzat diverses acivitats entre les que destaquen:

21 de desembre: tió popular
25 de desembre: banyada popular
26 de desembre: cursa de Sant Esteve
Del 28 al 30 de desembre Parc de Nadal

Consulta el programa adjunt per informació més completa.

De les 11 del matí a les 8 del vespre - La taula de la solidaritat, a la Plaça dels 4 Cantons
10:30h - vine a córrer i caminar amb la Marxa Solidària per la Marató de TV3
11:45h - actuació de Zumba
12:15h -  actuació de l’Escola de Dansa de Sant Pol de Mar
12:45h - cercavila a càrrec de Txacum, des de la Plaça de l’Estació als 4 cantons. A continuació, la primera “Quina”
A les 17:15h - Taller de contes, amb Marianna Trichini i Xocolatada i pastissos, a càrrec dels alumnes de 6è de l’Escola Sant Pau
A les 18h - actuació de la Coral Sant Pol Canta. A continuació, la segona “Quina”
A les 19:15h - encesa de l’arbre de la solidaritat, acompanyada per la veu i la música de “L’últim indi”.  Seguidament, cloenda i última “Quina”
 
 

Sortida a les 18 h des de la Plaça de la Vila
Ruta guiada i teatralitzada, en català amb una projecció audiovisual al Centre Cultural, Font del Carme, visita a la Casas dels Pescadors i antic tenyidor, Salí de Can Serra, Passeig Dr.Furest (La Punta), Platja dels Pescadors, Demostració a la caseta del Motor del sistema de recollida de les barques.
Les places son limitades i cal fer inscripció prèvia mitjançant el mail de l'Oficina de Turisme. Inclou un pica pica al final de la visita.
Sant Pol de Mar

Dissabte 7 de setembre al vespre, a la Platja de les Barques.
A la Platja de les barques es celebra la Sardinada popular que contribueix a la recuperació del passat mariner de la població, ambient familiar i festiu, al voltant de les embarcacions tradicionals on es podrá gaudir de les havaneres i les sardines tot acompanyat d'un rom cremat.
Sant Pol de Mar

Dissabte 31 d’agost a la tarda i vespre
Al carrer Consolat de Mar, a la Pl. Quatre Cantons, carrer Nou, carrer Tobella i Pl. de l'Estació
Aquest esdeveniment està molt consolidat entre el comerç local atès que compta a una alta participació dels establiments de Sant Pol. Els comerciants treuen les botigues al carrer, aprofitant la fresca de l'estiu conviden als assistents a la participació i la proximitat amb les botigues. Tot gaudint d'un ambient festiu i popular.
Sant Pol de Mar

Dates: 24 d’agost
Lloc i adreça: La Punta (Av. Dr. Furest)
Tipus de música: Havaneres
Sant Pol de Mar

Del 23 al 25 d’agost
A l’Avinguda Dr. Furest
Firamar és una fira d’arts, oficis i motius mariners, que inclou dins del seu programa d'activitats el Festival d’Havaneres de Sant Pol. Firamar proposa activitats de caràcter cultural i divulgatiu per a promoure el patrimoni mariner de Sant Pol, com son els tallers, demostracions i xerrades sobre les arts de pesca a més de la part comercial on es poden comprar productes d'alimentació i artesanies relacionades amb el mar i el mon de la pesca. I també permet de gustar àpats més típics de la vida dels pescadors com la sardina o els entrepans de seitó.
Sant Pol de Mar

Dissabte 10 i 24 d'agost.
De 9h a 14h a la Plaça de l’Estació.
Mercat de productes dels horts dels pagesos de Sant Pol i de la zona, on podràs trobar des de tomàquets i patates, fins a enciams, cireres, maduixes i, fins i tot, ous frescos. Agafa el cabàs i vine!
Sant Pol de Mar

A les 18h des de la Plaça de l’Estació.
Ruta guiada, en català, que transcorre pels carrers i racons de la vila, i que durant 90 minuts repassa el patrimoni arquitectònic, històric i popular de Sant Pol.
La visita inclou l’entrada i l’ascens a la torre del campanar de l’església de Sant Jaume i l’entrada a l’interior de l’Ermita de Sant Pau. La ruta no és accessible.
Aquesta ruta està inclosa dintre del programa d’activitats de la Festa Major i és gratuïta. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia mitjançant el mail de l’Oficina de Turisme.
Sant Pol de Mar

Del 9 a l’11 d’agost
Al Parc del Litoral
Amb l’objectiu de promoure i difondre productes alternatius del món de la salut, l’artesania i l’alimentació el programa d’aquesta fira ofereix xerrades, col·loquis, debats i tallers, sobre diferents temes que afecten el nostre entorn i inclou un seguit de propostes lúdiques per als més petits com també tota una sèrie d’actuacions teatrals i musicals que intenten fugir dels esdeveniments convencionals.
Sant Pol de Mar

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Sant Pol de Mar