Sant Iscle de Vallalta

Diumenge 19 de desembre, de 9.30 a 14 hores, podreu gaudir d'una Fira de Nadal ben màgica, amb activitats per totes les edats!

Hi trobareu parades d'artesania nadalenca, menjar per tots els gustos, tallers nadalencs...Sens faltar-hi l'estimat Tió i la visita del Patge Reial!!!

Us hi esperem a tots!!

Dissabte 20 de novembre de 19:30 a 20:30h
Diumenge 21 de novembre de 10 a 14h
Lloc: el Casal
Es comptarà amb l'actuació músical del grup musical EVIL ROSEBUD

El diumenge 21 de novembre, de 9 a 15 hores, s'organitza un mercat de 2a mà a Sant Iscle.

Pretén afavorir un consum responsable: reciclem, reutilitzem i reduïm. S'hi podrà comprar, intercanviar o regalar objectes de 2a mà. Els objectes han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima.

Pot participar-hi qualsevol persona; les inscripcions s'han de realitzar a l'Ajuntament i tenen un cost de 10 euros. Inclou carpa + taula + cadira. L'import íntegre de les inscripcions anirà destinat a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut mental.

Les places són limitades! Animeu-vos a participar!!!

També es dura a terme diverses activitats:
- L' exposició col·lectiva
- Cercavila
- Tallers familiars

El 17 d’octubre será la nova data per celebrar la cinquena edició de la Vallalta Trail – TransPerfect Edition

Aquest any tenim un nou recorregut totalment renovat per la cursa de 10Km i uns corriolets nous a la de 24km.
Els preus de les inscripcions son les següents:
  • 10KM – La inscripció té un cost de 12€ amb l’assegurança inclosa fins al 15 de setembre i de 15€ a partir del 16 de setembre
  • 24KM – La inscripció té un cost de 18€ amb l’assegurança inclosa fins el 15 de setembre i de 24€ a partir del 16 de setembre
  • (Els corredors federats no caldrà pagar el suplement de l’assegurança sempre que presentin el carnet del Federat a la recollida de la inscripció)
  • Xip inclòs en el dorsal.
  • El Pagament de la inscripció inclou: bossa de corredor, samarreta de cotó marca ROLY, obsequis dels nostres col·laboradors, cronometratge amb Xip, assegurança medica, Servei d’ambulància, guarda roba, avituallaments, lot de pícnic i premis per els guanyadors.  A més els corredors de la distància llarga tindran samarreta tècnica (NOMÉS A LA DISTÁNCIA DE 24KM)

El proper diumenge 17 d'octubre, a partir de les 11.30 hores, a la Plaça de les Basses, Festa Solidària amb l'Associació AFANOC!
Comptarem amb les següents actuacions musicals:

-  Dones d'Aigua Repercussió
-  Músi-gat
-  Miquel del Roig

Hi haurà servei de bar i tapes! L'entrada té un cost de 2 euros que es destinaran íntegrament a AFANOC. Cal reservar prèviament, trucant al telèfon 937946128.

A les 22 hores a la Plaça de les Basses:
CONCERT D'HAVANERES I CANT DE TAVERNA AMB EL GRUP "ELS CREMATS"

Els Cremats és un dels grups d'havaneres més emblemàtics del país. Són uns mestres de la música popular, del cant de taverna i de les havaneres, amb un estil propi gràcies a la seva voluntat d'innovació i de fusió amb altres gèneres com la rumba, el son cubà o la cúmbia.
Si voleu assistir-hi, truqueu al telèfon 937946128.

Sortida guiada per a conèixer les rouredes i les fagedes culminants del Montnegre, amb en Miquel Jover, biòleg i doctor en ciències ambientals. Organitzada per l’Associació Naturalistes del Montnegre i la Tordera.

Observacions

  • Horari: Dissabte 29 de maig de 9:30 a 13:30 h. 
  • Lloc: Boscos culminants del Montnegre, Sant Iscle de Vallalta.
  • Per garantir les mesures sanitàries, és necessària la inscripció a la sortida.
  • Ho podeu fer a través del correu electrònic as.natmont@gmail.com, indicant el vostre nom i telèfon mòbil per a confirmar la inscripció o informar de qualsevol eventualitat.

En el marc del programa de passejades guiades 2021 del Parc del Montnegre i el Corredor, dissabte 2 d'octubre s'organitza l'activitat a la recerca de la rata esquirolera.

La rata esquirolera, o liró gris, és un animal petit i discret propi de les boscúries caducifòlies septentrionals. Descobrirem el seu hàbitat a les rouredes culminants del Montnegre i, qui sap, potser els podrem veure! Sortida organitzada juntament amb el Museu de Ciències Naturals de Granollers, dins del programa de seguiment d’aquesta espècie.

L'hora i el punt de trobada serà a les 9.00 h a l'ajuntament de Sant Iscle de Vallalta.
Durada: 3 h
Inscripció prèvia a l'Escola de Natura del Corredor (tel. 937 955 405).
Preu:
Menors de 6 anys: gratuït.
De 6 a 12 anys i majors de 65: 2€
Socis del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i Families nombroses: 2€
Majors de 12 anys i menors de 65 anys: 3€

Per més informació, cliqui en aquest enllaç

En el marc del programa de passejades guiades 2021 del Parc del Montnegre i el Corredor, dissabte 22 de maig s'organitza Pedracastell.

Una Passejada tradicional però molt interessant, que permet conèixer la baga de la Vallalta, gaudir de les envistes del mar i descobrir el vessant solell, sec i eixut que davalla vers Canet.

L'hora i el punt de trobada serà a les 9.30 h al Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta.
Durada: 4 hores
Inscripció prèvia a l'Escola de Natura del Corredor (tel. 937 955 405).
Preu:
Menors de 6 anys: gratuït.
De 6 a 12 anys i majors de 65: 2€
Socis del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i Families nombroses: 2€
Majors de 12 anys i menors de 65 anys: 3€

Per més informació, cliqui en aquest enllaç
 

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Sant Iscle de Vallalta