Sant Cebrià de Vallalta

11 a  14: h Gran Festa d’inflables d’aigua. A la plaça 11 de setembre.

14.00 h: Arrossada Popular venda de tiquets a l’Ajuntament, preu del menú 15 € amb l’actuació musical de Frank Dubé “De Frank a Frank” i ball a càrrec d’en Lluis Serra, amb servei de Bar. Al Pavelló Municipal.
 

11 h a 14.00 h: Mati de circ amb activitats i actuacions. Al Parc Puigvert.

21.00 h: Actuació musical de la Lorena Morant Trío, amb servei de bar. Al Parc Puigvert.
 

22.00 h: Cinema a la fresca amb crispetes, projecció de la pel·lícula, “ Las aventures del Doctor Dolittle” al Parc Puigvert.
 

Festa de Carnaval a Sant Cebrià de Vallalta.

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

Trobada d’intercanvi i venda d’objectes de 2 mà per petits i joves emprenedors, la intenció es reutilitzar i reciclar per un poble i un planeta més net.

Fira del Mil·lenari

A la plaça Puigvert de les 10.00 h fins les 19.00 h

El nostre municipi celebra els 1000 anys (que  hi ha constància en un document històric en el qual es feia referencia a Sant Cebrià de Vallalta).

La Fira estarà plena d’estants amb diferents productes per vendre, hi haurà demostracions gratuïtes d’oficis antics amb el que podran participar els assistents i endur-se el treball realitzat, jocs tradicionals, gegants per tots els públics, música medieval interpretada pel Marc Egea i moltes més activitats.

Les vint-i-vuit passejades que s’han programat pel 2019 al Parc del Montnegre i el Corredor tenen per objecte ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del parc i gaudir del seu entorn. Aquest cicle de sortides es duu a terme, bàsicament en cap de setmana (dissabtes o diumenges), als municipis de l’àmbit del parc: Arenys de Munt, Dosrius, Fogars de la Selva, Llinars del Vallès, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Celoni, Sant Iscle de Vallalta, Tordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra. 

 

Temps: 3 h
Distància: 9 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​ i BTT

ELS PAISATGES ONDULATS DE VALLALTA

La ruta s'emmarca entre el mar i els turons que fan de contrafort al Montnegre, punt on la franja que va de la costa a la serralada litoral es fa estreta. És a Sant Pol on les ondulacions del terreny arriben fins gairebé arran de mar. 

L'itinerari cap a la Vallalta és costerut, no serà fàcil trobar zones planes. Al nostre pas trobem petits turons i petites valls amb grans tresors amagats. Els boscos que veurem presenten una vegetació o una altra segons la seva orientació. Les maduixeres estaran florides ja sigui tardor, primavera o hivern. I, com si d'antics amagatalls es tractés, les mines de xampinyons ens descobriran curioses construccions fetes amb la força del pic i la pala dels agricultors de la zona.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.naturalocal.net

 

Temps: 3 h 46 min
Distància: 10,4 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​

Punt d’inici: La vall del torrent de Can Mates

Excursió llarga amb un tram de fort desnivell. L'itinerari està senyalitzat com a sender local (blanc sobre verd, SL-C 102) en fites de fusta. Es tracta d'un itinerari per a vianants, recomanable per a tots els públics. És aconsellable portar aigua i calçat adequat. Cal mantenir la tranquil·litat de l'entorn i no llençar-hi deixalles de cap tipus així com respectar la propietat privada.

Trobem el senyal d'inici sortint del parc Puigvert de Sant Cebrià de Vallalta, a uns 500 metres a un trencall a la pista de la vall del torrent de Can Mates.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.parcs.diba.cat

 

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Sant Cebrià de Vallalta