Sant Andreu de Llavaneres

interclubs

L’edició XLV del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives per a embarcacions de creuer comença el dissabte 7 de març fins el diumenge 15 de març i s’hi preveu un rècord d’inscripcions.

El Club Nàutic Arenys de Mar, juntament amb el Club Nàutic El Balís, el Real Club Náutico de Barcelona i el Reial Club Marítim de Barcelona, formen el Comitè Organitzador de la 45a edició del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives.
 
Es preveu que enguany sigui rècord d’inscripcions, fins el moment es preveu la més nombrosa dels últims anys amb 31 inscrits, 17 embarcacions en ORC, 9 RI a Dos i 5 RI en solitari.
 
Aquesta edició, que es portarà a terme durant els caps de setmana 7 i 8 i 14 i 15 de març, es navegarà íntegrament en aigües del Club Nàutic El Balís i Club Nàutic Arenys de Mar.
 
La regata està oberta a qualsevol iot de creuer de les classes Solitari i A2 i Grup ORC, així com també hi haurà una classificació anomenada Interclubs-Trofeu Jordi Vives per a equips de tres vaixells amb tripulació del mateix club que no competeixin a la mateixa classe.
 
La regata constarà de 6  proves  programades  per  a  totes  les  classes  ORC  i  4  per  totes les  classes  del  Grup  RI (Reduïdes) i no es navegaran més de dues proves per dia per a les classes ORC i una per a les classes de Reduïda.
 
Durant els dos caps de setmana s’han programat diversos actes socials per tots els armadors i tripulants al CN Arenys de Mar i CN El Balís, respectivament.
 
 
Per a més informació:
<<Regata Interclubs>>

Inauguració de l'exposició d'escultura Vint-i-cinc impulsos de Ramon Masramon que tindrà lloc a la sala d'exposicions del Museu Arxiu. 

CN El Balís

Aquest dissabte 15 de febrer, en motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, El Balís organitza una tarda solidària i convida als amics, socis i a tothom que s’hi vulgui sumar al berenar #paralosvalientes. Serà una tarda participativa on els protagonistes seran les persones que s’acostin al Club per col·laborar per la causa. 

Cartell MedSailing

El Club Nàutic El Balís organitza, enguany al febrer, la MedSailing.

Del 13 al 16 de febrer, el CN El Balís organitza la MedSailing amb el suport de la Real Federació Espanyola de Vela i la Federació Catalana de Vela. Com ja és habitual, les classes participants seran  420 i 29er, aquesta darrera participant a l’Eurocup #1. Així també la classe Europe es sumarà a la regata, aquest any totes les classes a nivell internacional.

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

Festa Major de Sant Andreu

Divendres 29 de novembre arrencarà la Festa Major de Sant Andreu 2019 amb un esdeveniment molt especial: la Nit Jove; que comptarà amb l'actuació dels grups Anada, The Tyets, La Banda Biruji i DJ Hochi. El mateix dia a les 22 h hi haurà també la funció de teatre Casa en venda, a càrrec de La Inestable, a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres.

L'endemà dissabte, al matí, el programa donarà pas al 26è Torneig de Golf de Sant Andreu, al Torneig de Ràpides d'escacs, a la solemne Eucaristia presidida per monsenyor Jaume González-Agàpito i a una sessió matinal de música amb Abel Munné. Durant el concert i a benefici de La Marató de TV3 es podran degustar cuines del món, escudellada solidària i un vermut republicà.

Ja a la tarda tindrà lloc un dels actes més destacats de tota la programació. A les 16.30 es farà una rua de presentació de les colles participants del Llavatraka i una hora més tard començarà aquesta cinquena edició del concurs de percussió amb la participació de diverses colles d'arreu del territori. Per la nit hi haurà concert i ball amb l'Orquestra Girasol, tot plegat a la carpa del parc de Ca l'Alfaro.

Per clausurar la festa, durant el diumenge 1 es farà al migdia la tradicional cercavila de gegants i la ballada final al parc del Primer d'Octubre, que comptarà amb la participació dels gegants de Canet de Mar, Cervera, Lloret de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Torelló, Vilafranca de Conflent, Vilobí d'Onyar i els de Sant Andreu de Llavaneres. A la tarda el taller de circ amb Malaboig i la darrera funció de l'obra Casa en venda, tancaran els actes de la Festa Major de Sant Andreu 2019.

retaule Sant Andreu de Llavaneres

A les 10.30 h,

Farem una visita comentada per la població. Ens trobarem a la Plaça de la Vila, visitarem i comentarem el retaule major de Sant Andreu a l'església parroquial i altres llocs d'interès per acabar la visita al museu, a Can Caralt.

Activitat familiar al museu, adreçada a infants a partir de 5 anys acompanyats d'un familiar.

L'activitat vol donar a conèixer tant la col·lecció de ràdio i fotografia del Museu de Llavaneres, com donar a explicar els orígens de l'antiga casa de Can Caralt. Després de la visita a l'àmbit de ràdio i fotografia, l'educador llegirà una carta d'un antic habitant de la casa, que ens descobrirà com era fa 100 anys. A través d'aquest escrit els participants visitaran l'edifici, tot comparant les diferències entre la masia i el Llavaneres de fa 100 anys i el d'ara. Posteriorment es realitzarà una activitat plàstica.

El 19 de juliol, el CN El Balís acollirà un acte benèfic a favor de diversos projectes solidaris: per Sant Joan de Déu, els Germans Franciscans de la Creu Blanca i el Centre d’acollida Assís.
Hi ha diversos punts de venta on comprar les entrades: a recepció del club, a diversos membres de la Junta i en establiments emblemàtics de les 3 viles.
Sant Andreu de Llavaneres

Del 19 al 22 de juliol
Sant Andreu de Llavaneres

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Sant Andreu de Llavaneres