Sant Andreu de Llavaneres

El 19 de juliol, el CN El Balís acollirà un acte benèfic a favor de diversos projectes solidaris: per Sant Joan de Déu, els Germans Franciscans de la Creu Blanca i el Centre d’acollida Assís.
Hi ha diversos punts de venta on comprar les entrades: a recepció del club, a diversos membres de la Junta i en establiments emblemàtics de les 3 viles.
Sant Andreu de Llavaneres

Del 19 al 22 de juliol
Sant Andreu de Llavaneres

Del 4 al 14 de juliol, Festival d’estiu del Maresme.
Caldes d’Estrac, Mataró, Dosrius, Canet de Mar, Arenys de Mar, Alella i Sant Andreu de Llavaneres.
Lloc i adreça: Espais únics i singulars escollits per gaudir de la poesia, la música i el paisatge mediterrani
Tipus de música: Entorn la poesia i multidisciplinar

Tipus de música: músiques corals del món amb connotació espiritual.
Gratuït.
 

Consulteu els prop de 60 musicals Festivals del Maresme 2019 en aquesta guia. Hi ha propostes per a tots els gustos!

Temps: 14 h 32 min
Distància: 43,1 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​

Descripció: El sender s'inicia a Portbou (Alt Empordà) i ressegueix la costa catalana fins arribar a Ulldecona (Montsià), després de 579,740 km. Al llarg del seu recorregut, travessa el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral, el Parc de la Serralada de Marina, el Parc Natural de la Serra de Collserola, el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola, el Parc del Foix i el Parc Natural del Delta de l'Ebre. 

Recorregut dins del parc: s'endinsa al parc per Can Burgada (Tordera) i en surt pel coll de Can Bordoi (Llinars del Vallès).

Punts d'interès: Església de Vallmanya (Tordera), Ermita de l'Erola (Tordera), Hortsavinyà (Tordera), Roure i Ermita de Santa Maria de Montnegre (Sant Celoni), Església i paratge de Sant Martí del Montnegre (Sant Celoni), Vallgorguina, Can Pradell de la Serra (Vallgorguina), Santuari del Corredor (Dosrius), Can Bosc (Dosrius), Església de Sant Andreu del Far (Dosrius), restes arqueològiques de Castell Vell (Llinars del Vallès).

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.parcs.diba.cat

 

Temps: 11 h 52 min
Distància: 38,2 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​

El sender neix a Mataró (Maresme) i es dirigeix direcció al Nord fins arribar al cim del Canigó i finalment a Prada de Conflent (el Conflent), després de 212,6 km. Durant el recorregut el sender travessa diferents espais protegits com el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc Natural del Montseny, l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, l'Espai d'Interès Natural de l'Alta Garrotxa i finalment el massís del Canigó.

Recorregut dins del parc: s'endinsa al parc per Can Pineda (Mataró) i en surt per Ca l'Oller de Fuirosos (Sant Celoni).

Punts d'interès: Ermita de Sant Miquel de Mata (Mataró), Ermita de Sant Martí de Mata (Mataró), Ermita de Iorita (Llavaneres), Creu de Rupit (Dosrius), Collsacreu (Arenys de Munt), Veinat de Cal Peraire (Sant Celoni), Església i paratge de Sant Martí del Montnegre (Sant Celoni), Ermita de Sant Roc (Sant Celoni).

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.parcs.diba.cat

 

On és el meu dibuix?

Activitat familiar gratuita al museu que inclou una visita, explicació de conte i taller d'ex-libris adreçada a infants més grans de 4 anys, acompanyats d'un familiar. La durada és d'una hora i mitja aproximadament i comença a les 12:00

Arriba la 1a Fira de la Dona del Maresme, el 9 de març de 10 a 18h. Vine a gaudir d'un munt d'actuacions durant tot el dia: estands diversos, animació infantil, demostracions gratuïtes i una botifarrada popular. 
Venda de tiquets al Casal de 17 a 19h (5€).

Organitza: Si Dona

El Club de Golf Llavaneras serà l'escenari de la prova de golf dels Campionats de Catalunya Universitaris. Poden participar tots els jugadors que es troben adscrits en algun centre universitari català en el present curs 2018-2019.

Dia: 21 de febrer

 

 

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Sant Andreu de Llavaneres