Premià de Mar

A les 12 h
 
Visita guiada a la col·lecció d’arqueologia del Museu de l’estampació per conèixer com era la producció del vi en època romana

Preu: 4 €. Consultar bonificacions.
 
Lloc: Museu de l’estampació de Premià de Mar. Carrer Joan XXIII, 2-8

 

Museu Estampació Premià de Mar

De 11 a 14 h (visita guiada a les 12.00 h)

Veniu a conèixer una col·lecció industrial única, amb els elements de l’estampació tèxtil que han estat el pal de paller de la industrialització de Catalunya.

Lloc: Museu de l’estampació de Premià de Mar.  Carrer Joan XXIII, 2-8
 

Give me 5!

Vine al mercat 'Give me 5!' que s'organitza a Marina Port Premià aquest pròxim 20 d'octubre. Hi trobaràs tot tipus d'articles (roba, artesania, productes de segona mà, vinils, etc.) per un prem màxim de 5 euros! El mercat estarà obert de 10 a 15 h.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és promocionar, difondre i, sobretot, redescobrir, les petjades dels nostres avantpassats ibers i romans. Aquestes jornades són un pont que transporta a més de 2.000 anys d’antiguitat, a través d’exposicions, tallers experimentals, conferències, visites guiades i recreacions històriques, que ajudaran a descobrir el llegat dels antics pobladors del Maresme, l’antiga Laietania. T'apuntes? 

Consulteu el programa adjunt i no us perdeu cap esdeveniment!

Del 9 al 14 de juliol es celebra la Festa Major de Premià de Mar.
Premià de Mar ha convertit una iniciativa ciutadana en una de les festes majors més concorregudes de Catalunya. La història dels pirates i els premianencs, que cada any arriba pels volts del 10 de juliol, ha aconseguit captivar milers de persones. El desembarcament pirata o la lluita final entre l’Omar i el Martí formen ja part de la tradició més divertida de Premià de Mar.
Premià de Mar ha aconseguit combinar els actes de tota la vida, com el correfoc, el ball de Festa Mar o el ball Tronera, amb els de nova creació, fent-los tots atractius i participatius.

De 20.00h a 00.00h als carrers del centre comercial de Premià de Mar.
Shopping night. Els comerços que hi participen obriran fins a les 12 de la nit i es faran diverses activitats promocionals i festives.
Premià de Mar

A partir de les 12.00h al Museu de l’estampació de Premià de Mar.
Gaudiu d’una jornada d’intercanvi i col·leccionisme. Porteu els vostres fòssils i minerals i intercanvieu-los amb altres afeccionats. No n’és permesa la venda.

A les 22.00h.
Lloc: Plaça Salvador Moragas (davant del Museu de l’estampació)
Gaudiu d’un espectacle de llum i color amb Simplement Diables, i aprofiteu l’avinentesa per conèixer la nova exposició permanent del Museu!
Museu de l’estampació de Premià de Mar

18 i 19 de maig
Dissabte 18 d’11.00h a 14.00h i de 18.00h a 00.00h.
Diumenge 19 d’11.00h a 14.00h.
Lloc: Museu de l’estampació de Premià de Mar.

12 de maig a les 12.00h.
Lloc: Museu de l’estampació de Premià de Mar
A càrrec d’Enric Garcia, de la Secció de Paleontologia de l’Associació d’Estudis Científics i Culturals (AECC) de Premià de Mar.

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Premià de Mar