Palafolls

Festival apel

Tipus música: Músiques del món
Programació i venda d’entrades: www.palafolls.cat 
Venda d'entrades a Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls de dilluns a divendres de 9 a 21h, i 1 hora abans del concert a la taquilla.
Accessibilitat: Espai adaptat per a persones amb dificultats motrius 
Serveis: Bar

Carnestoltes Palafolls

Prepara’t per gaudir de les carrosses i comparses!  Més informació a Ràdio Palafolls i web de l’ajuntament. Bases a www.palafolls.cat. 

tres tombs

Horari: A partir 9.00 h.

Celebració de Sant Antoni i els Tres Tombs. Com cada any, La Puput ens porta la celebració de Sant Antoni i la benedicció dels Tres tombs.
 

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

Nens i nenes de 3 a 6 anys: Teare de Palafolls
Nens i nenes de 6 a 12 anys: Pavelló municpal "El Palauet"
Horari: 10.30 a 13.30 h i de 16.00 a 20.00 h
Preu: 4€
Novetats: Espai habilitat per alletament i canviador ubicat al teatre.

Les vint-i-vuit passejades que s’han programat pel 2019 al Parc del Montnegre i el Corredor tenen per objecte ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del parc i gaudir del seu entorn. Aquest cicle de sortides es duu a terme, bàsicament en cap de setmana (dissabtes o diumenges), als municipis de l’àmbit del parc: Arenys de Munt, Dosrius, Fogars de la Selva, Llinars del Vallès, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Celoni, Sant Iscle de Vallalta, Tordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra. 

 

Dates: 5, 12, 19 de maig
Lloc i adreça: Varis emplaçaments. Consultar al web www.palafolls.cat
Tipus música: Multidisciplinar
 

Temps: 5 h
Distància: 42,68 km
Dificultat: Alta
Activitat: BTT​

El Parc del Montnegre i el Corredor gestiona els massissos litorals que s'estenen entre la riera d'Argentona i la boca de la Tordera, el riu del Montseny, a cavall del Maresme i del Vallès. Malgrat l'expansió de les àrees urbanitzades, les zones abruptes i muntanyoses conserven magnífics paisatges de bosc mediterrani amb alzinars, rouredes i castanyedes, grans masies i conreus. L'itinerari descrit recorre en pujada els contraforts nord-orientals del Montnegre, entre la vila de Tordera i l'antiga parròquia d'Hortsavinyà, després baixa arran de costa fins a Pineda de Mar i torna al punt d'origen per Malgrat de Mar i Palafolls, població de la qual es visita el seu castell.
Ruta senyalitzada parcialment.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.wikiloc.com

 

Temps: 8 h 6 min
Distància: 23,5 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​

Aquest itinerari lineal transcorre per l'Alt Maresme. Té com a punt de partida la població de Calella i de finalització a Tordera. És una ruta apta per fer a peu. En la seva major part discorre per la cadena costanera mostrant magnífiques vistes de la zona litoral i del massís del Montseny. Els desnivells no són excessius, encara que cal tenir en compte que comença a nivell del mar i, per això, qualsevol pendent que remunti des d'aquest nivell ha de ser considerada íntegrament.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.parcs.diba.cat

 

Dates: 6 i 27 abril
Lloc i adreça: Teatre de Palafolls
 
Tipus música: Diversa
 
Palafolls

 

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Palafolls