Dos influencers brasilers de l’àmbit esportiu visiten el Maresme

divendres 17 març 2023

Dos influencers brasilers de l’àmbit esportiu visiten el Maresme

Gustavo Lourenço Maria, de @programafolego, i Maico Rodrigues Geretii, de @canalcorredores, visiten Calella i Santa Susanna
Dos influencers brasilers de perfil esportiu visiten aquest divendres les dues destinacions certificades per la Generalitat com a Turisme Esportiu, Calella i Santa Susanna. Es tracta de Gustavo Lourenço Maia, de @programafolego, i Maico Rodrigues Geretii, de @canalcorredores, dos perfils especialitzats en el món del running i, en general, de l’esport.

L’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona organitzen aquest blog trip, amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i dels ajuntaments de Santa Susanna i Calella, per tal de promocionar i descobrir les destinacions turístiques esportives de la comarca als dos creadors de continguts, per tal que puguin donar-les a conèixer entre els seus seguidors, majoritàriament un públic especialitzat en el sector esportiu del Brasil.

Calella i Santa Susanna són dos dels onze municipis catalans que tenen la marca de Turisme Esportiu que atorga l’Agència Catalana de Turisme. Aquesta distinció garanteix que tant els esportistes d’alta competició com els turistes amants de l’esport tinguin instal·lacions de la màxima qualitat que apliquen les últimes tecnologies de l’esport i serveis adaptats a la seva pràctica esportiva.

L’activitat que faran a Santa Susanna se centra en el cicloturisme, amb una ruta suau durant el matí. A la tarda es canvia la bicicleta per l’entorn aquàtic amb una visita guiada a les instal·lacions de natació de Calella i un circuit de spa, una activitat ideal per la recuperació dels esportistes després d’un dia d’entrenament. També coneixeran l’entorn de les dues ciutats i tastaran la gastronomia local maresmenca.

El blog trip passa també per Barcelona, on els influencers visitaran alguns dels atractius turístics de la ciutat comtal i participaran a la Zurich Marató Barcelona.
Comparteix