​El Consorci de Turisme promociona el Maresme davant el públic professional alemany a la fira ITB Berlín

dimecres 8 març 2023

​El Consorci de Turisme promociona el Maresme davant el públic professional alemany a la fira ITB Berlín


El turisme cultural, de natura i de benestar són els tres àmbits que més han interessat als assistents a la fira durant el primer dia.


El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme presenta tota l’oferta turística de la comarca a la fira ITB que se celebra del 7 al 9 de març a Berlín. Hi participa dins l’estand institucional de l’Agència Catalana de Turisme, juntament amb la Diputació de Barcelona, sota la marca turística “Barcelona ist viel mehr”, per tal de captar el públic professional alemany.

Representants de l’Alt Maresme assisteixen a la fira per promocionar la destinació Costa de Barcelona-Maresme i expliquen que els assistents a la fira s’interessen sobretot pel turisme cultural, de natura i de benestar i descans, tres aspectes amb grans possibilitats al Maresme.

El mercat alemany és precisament el segon més interessat en viatjar a Catalunya, segons les dades que es desprenen de l’origen de les cerques de vols publicades a l’informe Novetats Intel·litur. Indicadors clau de l’activitat turística del mes de març del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat. L’informe també mostra la recuperació i les tendències del mercat emissor alemany i que Espanya és la primera destinació escollida pels alemanys a l’hora de viatjar a l’estranger.

Dins del programa de l’Oficina Espanyola de Turisme a Berlín, avui s’han presentat els resultats de l’enquesta Turium, realitzada pel Grupo Vocento, "Perspectives i tendències del viatger alemany 2023", on s’ha donat a conèixer que els clients del segment de luxe actual busquen experiències úniques, que estan disposats a pagar un 5% més per un producte sostenible i que reserven més per agències per buscar paquets turístics que compleixin aquests requisits. A més, també s’ha detallat que valoren la tradició, cultura i especialment la gastronomia de l’Estat.

La ITB de Berlín està considerada com una de les fires de turisme més importants a nivell internacional, dirigida als agents i professionals del sector. El Consorci participa a les diferents fires turístiques per tal de promocionar el territori i totes les possibilitats que ofereix a nivell turístic.
 
 
 
 
 
 
Comparteix