El Consorci de Turisme del Maresme participarà a Fitur de Madrid i al Salon des Vacances de Brussel·les

dimecres 18 gener 2023

El Consorci de Turisme del Maresme participarà a Fitur de Madrid i al Salon des Vacances de Brussel·les

El Consorci dona visibilitat a l’atractiva oferta turística del Maresme en les fires del sector, enfocades tant a professionals com al públic final.
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme segueix abanderant la comarca a les fires turístiques més importants. Aquest mes de gener, el Consorci participa a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, el punt de trobada global pels professionals del turisme on es troben
sobretot els mercats receptius i emissors d’Iberoamèrica.

Es tracta del primer esdeveniment de l’any d’aquestes característiques i té lloc del 18 al 22 de gener. El Consorci de Turisme del Maresme s’inclou dins l’estand de la destinació Barcelona i compta amb la presència del president del Consorci, Joaquim Arnó, i de la directora tècnica, Eva Esplugas, que promocionen els atractius del Maresme tant pels professionals del sector com pel públic final. També hi són presents diversos representants del Maresme com l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, la regidora de Turisme de Pineda de Mar, Sònia Moraleda, i de Malgrat, Ludwig Hasko.

Durant el primer dia, l’atenció se centra en el cicloturisme amb una presentació de l’exciclista català Purito Rodríguez sobre el pas de la Vuelta a España per la Destinació Barcelona; el cicloturisme és un dels àmbits en els que més hi ha apostat el Consorci editant un catàleg amb tota la informació per practicar aquest esport durant l’estada a la comarca.

El dijous 19 és el torn de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) d’exposar la gastronomia i l’enoturisme juntament amb el grup SOM i amb els germans Roca, mentre que el divendres 20 es farà una presentació sobre el Modernisme a la Destinació Barcelona per professionals i una altra pel públic final, on es projectarà un vídeo amb motiu del centenari de la mort de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, estretament vinculat al Maresme, ja que enguany se celebra l’Any Domènech i Montaner.El Maresme al Salon des Vacances
El Consorci de Turisme del Maresme també participarà al Salon des Vacances de Brussel·les, amb un mostrador de Costa de Barcelona-Maresme, que se celebrarà del 2 al 5 de febrer. El Consorci encapçala la presència maresmenca i delega l’atenció al públic belga en les representants turístiques de l’Alt Maresme.
El Salon des Vacances és una fira destinada al públic final especialitzada en turisme familiar i en el client sènior de més de 55 anys. A l’edició del 2022 hi van passar unes 500 persones diàries, mentre que al mostrador de Costa de Barcelona-Maresme es van atendre una cinquantena de famílies diàries que es van interessar per tota l’oferta turística de la comarca, també de grups d’estudiants que buscaven destí pels seus viatges de final de curs i per sortides de cap de setmana.
Comparteix