El Consorci promociona el turisme familiar al Maresme al Mercat d’Escapades

divendres 27 maig 2022

El Consorci promociona el turisme familiar al Maresme al Mercat d’Escapades

Empreses i entitats del Maresme participen a La Ruleta del Grand Tour de Catalunya per dinamitzar la fira i atraure el públic

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme porta la comarca al Mercat d’Escapades que se celebra aquest cap de setmana a Barcelona. Ho farà en el mostrador de Turisme Familiar, un tipus de turisme molt arrelat a la comarca, que fins i tot compta amb quatre destinacions locals acreditades amb la marca Platja en Família.

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) organitza aquesta fira d’experiències en la que hi participen 80 empreses del territori i que té l’objectiu d’incentivar els viatges de curta durada, com poden ser escapades de cap de setmana o ponts, per Catalunya. El mercat domèstic és molt important a la destinació Costa Barcelona Maresme; encara més des de l’esclat de la pandèmia, quan els viatgers de proximitat s’han disparat.

El Consorci representa a tota la destinació, però les empreses i entitats del Maresme tampoc s’ho han volgut perdre i han aportat premis per al joc La Ruleta del Grand Tour de Catalunya, que busca dinamitzar la fira i, alhora, donar visibilitat a aquest projecte de l’Agència Catalana de Turisme. És una ruta per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle, un itinerari circular que connecta icones culturals, paratges naturals i plaers enogastronòmics que defineixen la personalitat del territori.

El joc vol fer participar al públic; si superen una petita prova, podran girar la ruleta i optar a un premi ofert per una de les empreses del territori. Del Maresme hi participen El Moll d’Arenys, l’Hostal Portofino i el Museu d’Arenys de Mar; l’Hotel Arrey d’Alella; Rukimon – Rucs del Corredor de Canyamars, a Dosrius; SBR Store de Mataró; Càmping Bellsol i Aqua Hotel Promenade de Pineda de Mar; Aqua Hotel Atzavara i Aqua Hotel Montagut Suites de Santa Susanna; El Rebost dels Sentits, Vinoteca Gourmet del Masnou; els ajuntaments de Vilassar de Dalt i Canet de Mar; i el propi Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme que aporta un pack amb els productes de la iaia del Maresme, el personatge que promociona el turisme familiar a la comarca, i el perfum del Maresme.

El Mercat d’Escapades, que arriba a la sisena edició, s’ubica al passeig Lluís Companys de Barcelona i és una fira a l’aire lliure. Es diferencia d’altres salons de turisme en què són les empreses i entitats les que poden vendre directament la seva oferta al públic final, que podran comprar in situ experiències turístiques.

Comparteix