Gaudeix d’un estiu de luxe al Maresme

dimarts 20 juliol 2021

Gaudeix d’un estiu de luxe al Maresme

Mar, muntanya, una gastronomia exquisida i una gran oferta cultural i d’oci esperen a totes les persones que visitin la comarca del Maresme.
 
Amb l’arribada de l’estiu, molta gent es pren unes merescudes vacances que vol aprofitar per visitar nous indrets. Us proposem descobrir (o tornar a visitar) una destinació que ofereix tot el que pugueu desitjar: el Maresme. Trenta municipis dividits entre el mar i la muntanya, tots ells amb una gran oferta d’allotjaments turístics on poder desconnectar de la rutina diària.

Hotels, apart-hotels, apartaments, pensions, hostals, habitatges d’ús turístic, cases rurals i de pagès, càmpings, albergs... Molts d’ells amb compromisos ferms amb la sostenibilitat turística, acreditada amb el distintiu Biosphere. Un aspecte important pels viatgers en aquests temps: molts allotjaments i serveis també compten amb el segell internacional de seguretat sanitària Safe Travels. Tots els establiments turístics del Maresme compleixen escrupolosament els criteris sanitaris requerits en aquests moments tan delicats, motiu pel qual els viatgers no s’hauran de preocupar.

Hora de dinar o de sopar? Al Maresme hi trobareu tot tipus d’estils culinaris per fer les delícies de qualsevol persona. La gastronomia és un dels punts forts de la comarca, amb centenars de bars, restaurants i guinguetes per tots els gustos. Des de la cuina més local a les especialitats d’arreu del món, fet amb productes de proximitat.

Al Maresme es pot descansar, però també es poden programar tot tipus de plans. Activitats nàutiques, visites culturals, concerts i festivals musicals, rutes de muntanya, tast de vins als millors cellers, gaudir de l’aigua i el sol a la platja... La seva varietat és infinita. I per sentir-se un més de cada municipi, aprofiteu les festes majors per conèixer la cultura més local.

Tant per vacances en família com una escapada esportiva, un viatge amb amics o una sortida laboral per reunir-te a la comarca. El Maresme s’adapta a tots els tipus de turisme. Descobriu els encants de cada poble i ciutat d’una comarca que és alhora de mar i de munt.
 
 

Comparteix