El Consorci de Promoció Turística llença la pàgina web de turisme de reunions Maresme Events

divendres 18 juny 2021

El Consorci de Promoció Turística llença la pàgina web de turisme de reunions Maresme Events

El Maresme compta amb una gran oferta d’espais singulars per fer trobades inigualables, allotjaments de somni on passar la nit i activitats per fer after the meeting

 

L’energia positiva que genera un esdeveniment és la manera més emocionant i directa d’arribar als clients i de motivar als equips de treball. Per això, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme llença el portal web de turisme de reunions Maresme Events (www.maresmeevents.cat), on s’hi podran trobar des d’espais per fer trobades formals fins a activitats de cohesió de grup, passant per allotjaments de somni.

Un catàleg de més de 130 empreses ofereixen tan espais com serveis. Hi ha oferta de restauració, allotjament, sales, incentius, serveis complementaris... Pel moment, la web està disponible en català i en castellà, per tal de fomentar el turisme de reunions de proximitat. També està previst traduir-la a l’anglès per tal d’atraure al Maresme el sector MICE internacional.

La comarca del Maresme és la millor opció a l’hora d’organitzar esdeveniments perquè està a tocar de Barcelona, connectat a través d’una gran xarxa de transport públic i privat, els allotjaments faran sentir-se com a casa i compta amb espais polivalents, a l’aire lliure i en edificis singulars. La marca de la casa és la qualitat i la sostenibilitat. A més, podràs gaudir d’activitats que incentiven de veritat i de la gastronomia local acompanyada dels millors vins de la DO Alella.

Al Maresme trobaràs una oferta d’allotjament de qualitat amb una gran diversitat d’habitacions, espais i sales per celebracions, des d’hotels fins a masies. Els espais polivalents s’adapten a les teves necessitats, amb sales de reunions, auditoris i espais de treball pensats per al teu equip. Vols un escenari inoblidable? Prova amb els nostres cellers, cases senyorials, castells o teatres.

I després d’un dia de reunions, què millor que una bona activitat per fomentar la relació entre els equips? Tenim propostes d’activitats i experiències per tots els gustos: enoturisme, centres thalasso, hípica, submarinisme, activitats nàutiques o golf, entre d’altres, tot adaptant-nos a l’època de l’any.

Tenim molt clar que, en les noves circumstàncies, tots ens hi juguem molt i, per això, treballarem colze a colze amb el client, per garantir-li la màxima seguretat.

Maresme Events s’ha presentat aquest divendres al sector MICE de la comarca, en una trobada en la que hi han participat també representants de la Diputació de Barcelona i del Barcelona Convention Bureau, organismes amb els quals el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme treballa de forma conjunta per impulsar el turisme de reunions.

Comparteix