El Consorci de Promoció Turística forma a les empreses del sector en la creació de productes turístics

divendres 4 juny 2021

El Consorci de Promoció Turística forma a les empreses del sector en la creació de productes turístics

La formació consta d’onze sessions de treball i dues de mentoratge per crear productes turístics i experiències memorables.

La situació de pandèmia ha provocat que els negocis turístics estiguin passant un dels pitjors moments de la seva història. En aquests temps complexes, incerts, volàtils i ambigus, però, es poden generar oportunitats per crear productes, idees i noves maneres de comunicar i comercialitzar que puguin esdevenir clau en la represa de l’activitat quan tornem a una situació de normalitat.

Per ajudar als agents del sector turístic a la generació d’experiències memorables que esdevinguin motivació de viatge i captin un nou tipus de consumidor, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ofereix una formació per la creació de productes. Destinada a totes les empreses de l’àmbit turístic, però en especial a les agències de viatge, en el curs es donaran a conèixer tècniques i eines per la comercialització d’aquests nous productes turístics.

Consta d’onze sessions de 4 hores que s’impartiran en horari de 9:30h a 13:30h en format virtual. També inclou dues sessions d’una hora cadascuna de mentoratge.

La formació començarà el 14 de juny amb una sessió sobre “Noves tendències, nous perfils de turista, cal innovar creant experiències”. Cada taller pilotarà sobre els diversos aspectes que cal tenir en compte a l’hora de generar un producte turístic, com la generació d’experiències, l’element audiovisual promocional, la redacció de textos efectius, la comercialització o la reputació de marca. Com no pot ser d’altra manera, també es posarà el focus en les xarxes socials.

L’última sessió, que es portarà a terme el 19 d’octubre, consistirà en la presentació dels projectes i productes que els empresaris hagin anat generant al llarg de la formació.

Els interessats es poden inscriure al següent enllaç al preu de 50 euros. La data límit per la inscripció és el dijous 10 de juny i es donarà prioritat a les empreses distingides amb el compromís per la sostenibilitat turística Biosphere. Hi ha només 35 places disponibles, reserva ja la teva!
 

Comparteix