El Consorci de Promoció Turística dona a conèixer el Maresme a Fitur

dijous 20 maig 2021

El Consorci de Promoció Turística dona a conèixer el Maresme a Fitur

El president del Consorci, Joaquim Arnó, ha viatjat a Madrid per donar visibilitat a la destinació Costa Barcelona Maresme.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme participa a Fitur, la Fira Internacional de Turisme que se celebra del 19 al 23 de maig a Madrid. Es tracta d’una de les fires turístiques més importants del món, en la que hi són presents milers d’empreses i agents turístics. El Maresme es presenta amb una atractiva oferta turística que inclou a tots els municipis de la comarca.

El president del Consorci, Joaquim Arnó, destaca que “estar present a Fitur implica estar als focus més mediàtics i més importants del turisme a l’Estat espanyol. És una bona oportunitat per tenir presència amb els operadors, els turoperadors i a les representacions institucionals d’arreu de l’Estat. Evidentment, també una possibilitat importantíssima, i més després de la pandèmia, per poder vendre la nostra marca turística”.

El president del Consorci afirma que és “una oportunitat que no podem perdre i que ens presenta unes expectatives importants de captar nous clients, però també de mantenir els que tenim”. El Consorci participa a l’estand de Catalunya, concretament al mostrador sota la marca Costa Barcelona de l’espai “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona.

Hem de seguir innovant i hem de seguir estant presents a totes les fires internacionals”, ha conclòs Arnó.

Alguns municipis de la comarca també s’han promocionat a Fitur. Són Santa Susanna i Calella, pobles i ciutats turístics que també busquen donar-se a conèixer tant al client nacional com a l’internacional.

En aquesta edició de la Fira Internacional de Turisme, encara marcada per la pandèmia, s’ha prioritzat la informació amb codis QR per tal que no hi hagués intercanvi de papers. L’esdeveniment també ha comptat amb estrictes mesures de seguretat, com l’ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic o l’obligatorietat de fer-se una PCR o un test d’antígens.

El primer dia de Fitur ha coincidit amb l’anunci de l’obertura de les fronteres de la Unió Europea (UE) a aquells turistes vacunats amb la pauta completa. A punt de ser aprovat pel Consell Europeu, la UE obrirà les portes a ciutadans procedents de països com el Regne Unit o els Estats Units sempre que faci almenys 14 dies que estan completament vacunats.

Comparteix