El Consorci de Promoció Turística convoca la primera edició del concurs d’Instagram #culturamaresme2021

divendres 23 abril 2021

El Consorci de Promoció Turística convoca la primera edició del concurs d’Instagram #culturamaresme2021

La finalitat és que els mateixos maresmencs i maresmenques donin a conèixer els actes culturals de la comarca i reforçar que la cultura és segura.

T’agrada participar dels actes culturals de la comarca i fer fotografies? El concurs #culturamaresme2021 és per tu. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa aquest nou concurs per trobar les millors fotografies culturals de la comarca.

La finalitat del concurs és donar a conèixer els recursos culturals de la comarca i reforçar que la cultura és segura a través de l’objectiu d’aquells que millor poden copsar la cultura local, que són els mateixos residents.

S’escolliran un total de 3 fotografies, que seran premiades i que serviran per fer difusió als diferents suports del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme: pàgina web, xarxes socials i material promocional.

El concurs arrenca avui mateix, 23 d’abril, i acaba el pròxim 10 de maig de 2021. No s’admeten al concurs fotografies publicades i etiquetades fora d’aquest període.

Els premis seran els següents:

  • Un menú amb maduixes del Maresme per a dues persones al restaurant La Formiga de Pineda de Mar, en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Maresme que se celebraran properament. Serà vàlid fins al 6 de juny de 2021.
  • Visita guiada personalitzada als magatzems del Museu d’Arenys per conèixer les peces ocultes del museu, a més d’un obsequi.
  • Ruta indiana i el cementiri de Canet de Mar per a dues persones.

Guanyadors del concurs #naturamaresme2021

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ja ha posat en marxa diferents concursos per seleccionar les fotografies que millor representen diferents aspectes de la comarca. Al concurs  de temàtica natural convocat el passat mes de març, es van rebre més de 150 fotografies d’atractius patrimonials naturals i paisatgístics del Maresme i ja es coneixen els guanyadors.

El primer premi és per l’usuari @catalandscapes, amb la seva presa sobre la Roca Grossa de Calella.

El segon premi recau en @el_fil_d_ariadna, amb aquesta fotografia de l’ermita de Sant Mateu, a Premià de Dalt.

El tercer premi l’ha aconseguit @marianlongares amb aquesta imatge des del mirador Torre Baldiri, de Premià de Dalt.

Comparteix