El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa converses amb els agents del sector

dilluns 19 abril 2021

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa converses amb els agents del sector

En marxa diverses accions del Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Maresme.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa converses amb els agents del sector

  • En marxa diverses accions del Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Maresme.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, juntament amb l'empresa PAX# Advising, organitza un cicle de converses amb el sector turístic del Maresme per tal de generar sinèrgies per dissenyar el Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Maresme. I és que la cooperació público-privada és fonamental per l’èxit del Pla Estratègic i cal comptar amb les opinions de les persones que dia a dia treballen en el sector turístic del territori perquè la seva experiència és d’allò més enriquidora.

Es tracta d’un cicle de 8 xerrades. Ja s’han realitzat les tres primeres, en les que s’han donat les claus del Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Maresme en el seu inici, s’ha parlat de la “Regeneració i recuperació turística” i s’ha debatut “Què és el Maresme?”. La pròxima conversa se celebrarà el dijous 22 d’abril a les 17h i es tractarà “La co-gestió del turisme”. Cal inscripció prèvia, que es pot fer a través d’aquest enllaç.

Les següents converses porten per títol “El Maresme d’aquí a 10 anys” (6 de maig), “Reptes i obstacles a superar” (20 de maig), “Innovació i sostenibilitat en una destinació turística” (3 de juny) i “Tancament de les converses; fem balanç i mirem endavant” (17 de juny).

Es tracta de trobades virtuals d’una durada màxima de 60 minuts per reconnectar, repensar, reaccionar i regenerar.

Totes les videoconferències es poden recuperar al canal de Youtube del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Procés participatiu

Al mateix temps, el Consorci ha posat en marxa un procés participatiu per conèixer l’opinió tant del mateix sector com de les persones residents a la comarca sobre el model de turisme que volem pel Maresme. Aquesta acció també s’emmarca en el Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Maresme. Concretament, pertany a la primera fase, l’analítica, que consisteix en fer una diagnosi de la situació del territori.

Amb aquesta enquesta, el Consorci busca definir el turisme que contribueixi millor al desenvolupament de la nostra comarca i municipis. Definim junts la visió desitjada del turisme i oci del Maresme! La teva opinió és important.

Formulari per residents.
Formulari pel sector privat.
 

Comparteix