El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme obté la marca Cicloturisme a Catalunya

dilluns 15 març 2021

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme obté la marca Cicloturisme a Catalunya

El Maresme és una comarca ideal per combinar uns dies de vacances amb la pràctica del ciclisme.
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha rebut el distintiu Cicloturisme a Catalunya, una marca de l’Agència Catalana de Turisme que integra totes les empreses i entitats que realitzen activitats relacionades amb el cicloturisme, com rutes, guiatges, allotjaments, agències de viatges receptives, etc. La marca inclou totes les modalitats de bicicleta: BTT, passeig, carretera, e-bike...

Formar part de Cicloturisme a Catalunya permet tenir presència a fires i proves especialitzades internacionals. També afavoreix la formació i intel·ligència de mercats i aparèixer en publicacions de cicloturisme.

El Maresme és una comarca ideal per combinar uns dies de vacances amb la pràctica del ciclisme. Tant si vens en grup com en família, o si prefereixes anar per lliure, t'oferim un gran ventall de propostes per practicar cicloturisme.

A la comarca podràs fer sortides per carretera o per pistes forestals de muntanya en BTT als parcs de la Serralada Litoral i del Montnegre i el Corredor, alhora que gaudeixes d’unes magnífiques vistes al mar. A més, al Maresme tenim dues poblacions certificades per l'Agència Catalana de Turisme com a destinacions de turisme esportiu, Calella i Santa Susanna. En elles, hi trobaràs allotjaments especialitzats amb serveis per a ciclistes com rutes, venda, lloguer i reparació de bicicletes. També hi ha empreses que organitzen sortides en bicicleta i botigues on comprar tant bicicletes com accessoris per la pràctica del cicloturisme.

A més, la comarca està distingida, a través del Consorci com a destinació de cicloturisme per l'Agència Catalana de Turisme. De fet, hi ha 77 rutes arreu de la comarca per fer en bicicleta. Les pots conèixer totes al perfil de Wikiloc del Consorci.
 
Precisament pel Maresme transcorren algunes proves de gran rellevància i participació internacional com són la Volta ciclista a Catalunya, el triatló Ironman, que compta amb una prova de ciclisme, el Bike Festival Santa Susanna, amb el e-Bike day, i la Copa Catalana de BTT.
Comparteix