El Consorci de Promoció Turística elabora una sèrie de mapes culturals del Maresme

dijous 11 març 2021

El Consorci de Promoció Turística elabora una sèrie de mapes culturals del Maresme


Els mapes permeten conèixer els principals punts patrimonials i culturals a través de rutes de Google Maps.
T’imagines tenir en una única aplicació les rutes de tota la comarca? El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat 30 mapes, un per cada municipi, amb les rutes pels principals punts patrimonials i culturals. Podràs descobrir llocs realment interessants amb només un clic.

Cada punt d’interès inclou una petita descripció de l’atractiu, una fotografia i, si està disponible, l’enllaç a la web. Gaudeix de l’enoturisme d’Alella, els ports de la comarca o els museus locals. I a cada municipi, no dubtis en fer parades per degustar la gastronomia local.

Els mapes estan fets a Google Maps. Així, es pot accedir a les rutes des del dispositiu mòbil utilitzant la funcionalitat de l’aplicatiu perquè et guiï a través del poble o ciutat. Ideal per passar una bona estona amb la família, els amics o la parella.
Qui millor coneix el seu territori és cada ajuntament. Han estat els encarregats de validar els seus principals atractius culturals i socials perquè la resta de ciutadans puguin descobrir-los.

A més de ser un reclam turístic, aquests mapes també són útils pels habitants del Maresme que, en aquests moments de confinament comarcal, vulguin conèixer una mica més el territori. Tenim grans atractius que de ben segur encara no coneixes. També estan pensats per atraure al turisme de proximitat de cara a la nova temporada turística.

Comparteix amb nosaltres les teves fotografies dels punts d’interès culturals dels mapes a través de les xarxes socials!

La teva comarca, més a prop que mai.
Comparteix