Temps de fer panellets amb la iaia del Maresme

divendres 30 octubre 2020

Temps de fer panellets amb la iaia del Maresme

La tardor és temps de castanyes i panellets, els tradicionals dolços catalans que es poden fer en família. Amb la iaia del Maresme t’expliquem com elaborar-los de manera ben fàcil.

La Coia és la Iaia del Maresme, la companya de viatge ideal per conèixer la comarca, especialment si t’acompanyen infants.

A ‘La increïble guia de la iaia del Maresme’ trobareu un munt d’activitats i rutes per poder descobrir d'una manera molt divertida els millors tresors de la comarca. 

La guia està a la venda al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per 5€ (+IVA), o si voleu la podeu trobar al seu web www.laiaiadelmaresme.cat, així com seguir les seves aventures al seu perfil d'Instagram @laiaiamaresme.
A través  de la Iaia del Maresme i el seu company Picolet, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme proposa un seguit d’activitats que es poden fer en família, divertides, creatives i útils, alhora encaminades a facilitar el descobriment del territori i els seus àmbits més propers, com ara la gastronomia. 

La Iaia cuinera proposarà una col·lecció de receptes, que anirà descobrint al llarg de l’any i que s’inicia amb la recepta de panellets, els tradicionals dolços catalans de la tardor, que poden esdevenir una activitat familiar compartida i participativa.

Adjuntem una recepta il·lustrada de panellets que us permetrà fer-los fàcilment amb els més petits.

També podeu compartir amb la Iaia del Maresme les vostres delicatessens a Instagram, amb el hashtag #cuinantamblaiaiadelmaresme.

(Descarregueu-vos la imatge adjunta i trobareu totes les instruccions per fer panellets).

Comparteix