El Consorci de Promoció Turística renova la imatge de la seva pàgina web

dijous 30 juliol 2020

El Consorci de Promoció Turística renova la imatge de la seva pàgina web

Ja és operativa la nova imatge del web del Consorci, que es pot veure en l’enllaç www.turismemaresme.cat

A través d’una 'landing page' o pàgina d’aterratge, una eina de màrketing molt utilitzada per facilitar l’atenció de l’usuari, la nova imatge que es troba tothom que accedeixi al web, aposta per ser més clara, reordenant l’accés a les secccions i replantejant de manera més senzilla i operativa l’espai digital.

La 'landing page' està feta de moment en català i en castellà, pensant en el públic de proximitat. En breu tindrà les versions en anglès i en francès.

Dins el nou espai, destaquen els apartats ‘Planifica’, ‘Coneix el Maresme’ i ‘Què fer’, a més dels punts turístics més buscats: Platges, Natura, Cultura, Gastronomia, Sortir amb nens i Agenda.

També hi ha un apartat on es donen a conèixer les empreses i entitats que treballen en el projecte Compromís per a la sostenibilitat Biosphere.

La pàgina es redirecciona al web del Consorci, on es troba tota la informació més amplia de la comarca.

L’espai web del Consorci

Actualment també s’està treballant en una reforma integral del web del Consorci, que serà un segon pas que és previst de fer més endavant, amb la intenció d’actualitzar l’espai digital i adaptar-se a les millores tècniques de les noves tecnologies.

El web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme té com a objectiu facilitar al visitant l’accés als recursos turístics i de lleure que ofereixen els diferents municipis de la comarca.

Al web s’hi poden trobar allotjaments, restaurants, platges i ports, recursos i activitats culturals, naturals… així com informació específica d’interès per a persones que programen les seves vacances en destinacions de turisme familiar, esportiu, de negocis… o necessiten conèixer els recursos disponibles pel que fa a turisme accessible, entre d’altres àmbits. 

A més, vol ser un referent de les activitats que es programen al territori i que tinguin un especial atractiu pels visitants: jornades gastronòmiques, festivals, actes esportius…, etc.

El web és multilingüe. Els continguts es troben en català i en castellà, així com també en els principals idiomes dels turistes que venen al Maresme: francès, anglès i alemany.

D’altra banda, tots els continguts es complementen amb les xarxes socials de Facebook, Twitter, Instagram i Linkedin.

Comparteix