Les emocions del Maresme, en imatges

divendres 29 maig 2020

Les emocions del Maresme, en imatges

El Consorci de Promoció Turística del Maresme ha produït un vídeo per donar a conèixer els atractius de la comarca al turisme, preludi de la campanya que impulsarà en breu sota l’eslògan ‘Som de mar i de munt’.

Amb el títol ‘Emociona’t amb els tresors del Maresme, som de mar i de munt’, el vídeo posa en clau visual alguns dels atractius més importants de la comarca, amb l’objectiu de convidar al turisme a visitar i conèixer el  territori.
 
El vídeo s’ha fet en català i en els propers dies sortirà la seva versió en castellà, francès i anglès. Només el primer dia va superar el miler de visites al canal Youtube. Dura 1:50 minuts i convida a emocionar-se amb els tresors del Maresme: els productes de mar i de terra, cuidar el cos i la ment, trepitjar el territori, aprofundir en la cultura i les tradicions…, en definitiva, invitant a gaudir de la vida a partir dels paisatges i activitats en el context dels municipis ‘de mar i de munt’ del Maresme.
 
El podeu visualitzar en el següent enllaç:
https://bit.ly/36IKUqD
 
Amb el vídeo es desplega la campanya ‘Som de mar i de munt’, que el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme està ultimant per donar a conèixer els potencials dels pobles de la comarca als visitants.

Comparteix