El conseller Miquel Buch obre el Cicle de conferències sobre la crisi de la COVID-19 dirigit al sector empresarial

divendres 8 maig 2020

El conseller Miquel Buch obre el Cicle de conferències sobre la crisi de la COVID-19 dirigit al sector empresarial

El 1r Cicle l’impulsa el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i compta amb la intervenció de diversos consellers i conselleres de la Generalitat. Aquest dilluns 11, a les 11’30 h, hi assistirà la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.
 

El cicle de videoconferències es fa a través de Zoom, s’adreça al sector empresarial i productiu del Maresme i cal inscriure’s prèviament a www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/inscripcions.

El conseller d’Interior Miquel Buch ha començat recordant les persones mortes per la COVID-19 i fent un agraïment a tothom que treballa per donar resposta a aquesta situació extraordinària. En la seva intervenció ha fet una cronologia a grans trets de tots els fets que s’han viscut fins avui i la resposta que ha donat la Generalitat.
 
D’altres temes en els quals ha incidit són les possibilitats d‘un rebrot i com la situació canviarà l’escenari del país. Malgrat això ha estat optimista i ha destacat com els catalans sempre han sortit de situacions molt adverses.
 
Pel que fa a les preguntes que els inscrits a la videoconferència han plantejat al conseller d’Interior hi ha la situació de les obertures de sales de congressos i hotels, els vols comercials, l’ocupació dels locals, un possible rebrot, la idea d’un certificat de qualitat sanitària pel sector turístic o la represa del turisme familiar, entre d’altres.
 
 

Comparteix