El programa de formacions del distintiu Biosphere es farà ‘on-line’

dimarts 7 abril 2020

El programa de formacions del distintiu Biosphere es farà ‘on-line’

Les sessions del programa de formacions inicials del distintiu Biosphere es faran enguany en format de videoconferència, degut a la situació que no permet que puguin fer-se presencialment.
 
 

En les primeres formacions del programa, en aquest nou format telemàtic, les dates de les quals s’anunciaran properament, es presentaran els nous manuals de bones pràctiques a les entitats i serveis que renoven el distintiu. D’altra banda, també s’acompanyarà en línia a les entitats i serveis, adherits per primera vegada, així com se’ls mostrarà la plataforma de gestió del distintiu Biosphere de sostenibilitat turística.
 
D’altra banda, davant la situació d’aturada del sector, generada per la COVID-19, la Cambra de Comerç de Barcelona i la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona han pres la decisió que durant aquest 2020, l’adhesió al Compromís per la sostenibilitat Biosphere sigui gratuïta, tant per a les entitats i serveis de renovació que ja son dins el distintiu Biosphere, com per qui s’hi integri durant l’any.
 
Compromís amb la sostenibilitat turística

 
El Compromís per la sostenibilitat turística Biosphere és un segell del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR). Aquest distintiu, a la província de Barcelona es posa en pràctica a l’any 2017, moment en el qual la Diputació de Barcelona es distingeix a través de les marques turístiques. El projecte està liderat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, però a la comarca del Maresme n’és l’ens gestor el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Empreses, serveis i destinacions es poden adherir al projecte per aconseguir un reconeixement pel seu compromís amb la sostenibilitat. Pot adherir-se qualsevol empresa i entitat de la comarca.

Comparteix