Joaquim Arnó: “Cal preparar-nos per seguir endavant”

divendres 20 març 2020

Joaquim Arnó: “Cal preparar-nos per seguir endavant”

El president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, va intervenir el 18 de març al programa de ràdio El Mirador, de Mataró Audiovisual. Va valorar la situació actual i va explicar les actuacions que s'estan impulsant des de l'ens que presideix.

En l’entrevista al programa El Mirador, Arnó destaca que davant de la greu crisi que s’està vivint, amb dures afectacions al conjunt de la societat i al sector, des del Consorci de Promoció Turística es continua treballant. “Cal preparar-nos per seguir endavant. I quan se superi aquest parèntesi en el temps, que puguem impulsar amb força la comarca, amb l’objectiu d’ajudar a la recuperació del sector”, va destacar en la conversa.

El president de l’ens també va explicar que “l’equip del Consorci no deixem de treballar, en aquest cas telemàticament, des de casa, amb el suport de les noves tecnologies i fent propostes de coneixement del territori que poden viure’s a través de les xarxes”.

Arnó també va parlar d’altres temes que podeu escoltar a l’entrevista completa (minut 25’43): http://mataroaudiovisual.alacarta.cat/el-mirador/capitol/el_mirador_1803...

Podeu seguir tota la informació al web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i a les xarxes socials Facebook, Twitter, Linkedin i Instagram; així com a través dels butllletins que s'envien periòdicament. També, en el web trobareu diàriament propostes per viure el Maresme des de casa.

 

Comparteix