Visita fam trip de turisme de reunions per conèixer el Maresme

dimecres 11 març 2020

Visita fam trip de turisme de reunions per conèixer el Maresme

Un grup d’una vintena de persones de Barcelona ha participat avui en una visita fam trip per diversos punts de la comarca. Els viatges de familiarització o fam trips, s’ofereixen als operadors turístics i agències de viatges per conèixer in situ els llocs i poder-ne veure tot el potencial de primera mà. En aquest cas, en concret, pensat pel turisme de reunions o MICE.

El fam trip maresmenc ha arrencat amb una visita a la Casa Coll i Regàs de Mataró, una bona mostra de l’arquitectura modernista de Puig i Cadafalch. Precisament, en aquest espai emblemàtic de la capital del Maresme, s’han explicat als assistents a la visita les característiques d’aquest obra arquitectònica de referència, així com les possibilitats d’entrellaçar l’arquitectura i el patrimoni amb el turisme, o l’activitat de escape room que s’hi organitza, pensada per a públic familiar i també d’empreses.

D’altres indrets del Maresme que el grup visita durant la jornada són el TecnoCampus, la Nau Gaudí o l’Hotel Atenea Port, a Mataró; i a Alella, el Restaurant Masia Mas Coll, l’Hotel Arrey i el celler Alta Alella.

El fam trip  a la  comarca l'organitzen Barcelona Convention Bureau i Catalunya Convention Bureau, amb el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Comparteix