Un calendari recull les millors imatges del II Concurs de fotografia Turisme del Maresme

divendres 3 gener 2020

Un calendari recull les millors imatges del II Concurs de fotografia Turisme del Maresme

Mostra les imatges guanyadores del concurs fotogràfic, organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme a través de les xarxes socials. Es pot aconseguir, de manera gratuïta, a les oficines de turisme i els ajuntaments de la comarca

El millor aparador del Maresme és el seu territori, com demostren les imatges del II Concurs de fotografia Turisme del Maresme, convocat el passat any 2019 i obert a persones aficionades o professionals. Els moments capturats pels fotògrafs reflecteixen indrets destacats com el Castell de Santa Florentina, a Canet de Mar i el Castell Jalpí, d’Arenys de Munt; racons de Premià de Mar, Santa Susanna, Calella, l’Alt Maresme, la DO Alella, Dosrius, Sant Pol de Mar i Pineda de Mar; o productes de la terra, com les maduixes del Maresme.

El Concurs de fotografia és una acció promocional que el Consorci ha impulsat ja dues vegades, amb èxit de participació. Té l’objectiu de donar a conèixer els millors racons de la comarca al llarg de les diferents estacions de l’any, atractius patrimonials, espais emblemàtics, actius naturals, festes, gastronomia i paisatges, entre d’altres aspectes d’interès del territori.

Un jurat integrat per personal tècnic del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i un fotògraf professional seleccionen un total de 12 fotografies (tres per estació de l’any). Les guanyadores es publiquen en format de calendari. En la primera edició va fer-se un calendari de paret i en aquesta segona, se n’ha fet un de taula.

D’altra banda, les fotografies seleccionades es fan servir per fer difusió dels espais de la comarca a través dels diferents suports comunicatius del Consorci: pàgina web, xarxes socials i material promocional. El concurs compta amb una dotzena d’entitats i empreses col·laboradores.

Comparteix