Establiments del Maresme es formen sobre els al·lèrgens alimentaris a Can Lleonart

dimarts 26 novembre 2019

Establiments del Maresme es formen sobre els al·lèrgens alimentaris a Can Lleonart

13 alumnes, de 9 establiments de restauració al Maresme, han participat aquest dilluns al curs de seguretat alimentària: els al·lèrgens alimentaris.

La formació, organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, ha estat impartida per Josep Antolí, amb una àmplia experiència en el servei de salut pública del Consell Comarcal del Maresme.

Els assistents, provinents de diversos municipis de la comarca, s’han donat cita a Can Lleonart, al municipi d’Alella on han après, entre altres, quins son els principals al·lèrgens, com i on s’han de declarar, les mesures preventives i la gestió del risc.

Els resultats de l’enquesta de valoració de la formació han estat molt positius, amb una valoració global molt satisfactòria per part dels alumnes. Un 85% l’han valorat amb notes que oscil·len entre el 8 i 10 i han mostrat interès en poder assistir a més formacions del sector.

El sector de la restauració del Maresme aposta per la formació continua. Si vols estar al dia de les formacions que s'ofereixen a la comarcat pots subscriure't al nostre butlletí professional.

Comparteix