​Aperitiu amb gust de Maresme a IBTM World

dilluns 25 novembre 2019

​Aperitiu amb gust de Maresme a IBTM World

El Maresme promociona el turisme de negocis a la comarca a la fira IBTM World a Barcelona i convida els assistents a un aperitiu amb productes de la comarca.

Els passats 19, 20 i 21 de novembre el Maresme va estar representat a la fira IBTM World a Barcelona dedicada al turisme MICE (sigles en anglès, per Meetings Incentives Conferences and Events) a través del Consorci de Promoció turística Costa del Maresme.

IBTM World és un esdeveniment global, amb una trajectòria de 32 anys, on es donen cita stakeholders i destinacions per crear sinèrgies i connexions. IBTM permet donar visibilitat internacional a les destinacions que volen promocionar-se com a destí de turisme de reunions.

En el marc d’aquesta fira, on el Maresme participava sota el paraigua del Barcelona Convention Bureau, es va organitzar una activitat per donar a conèixer productes gastronòmics de la comarca vinculats a la tradició del vermut.

L’últim dia de la fira es va convidar als assistents a fer un aperitiu amb productes del Maresme que va ser un gran èxit, i on els participants van poder degustar de escopinyes i musclos de Conserves Dani, anxoves de L'Anxoveta del Masnou i Patates Alfonso Torres, tot maridat amb vi escumós d’Alta Alella i Vermouth Cisa.

Comparteix