​Arenys de Mar i Sant Pol de Mar reben el distintiu de Viles Marineres

dijous 21 novembre 2019

​Arenys de Mar i Sant Pol de Mar reben el distintiu de Viles Marineres

Viles Marineres és un segell de l’Agència Catalana de Turisme que serveix per promoure el turisme de caire mariner a viles i barris amb un estret lligam amb el mar.

L’Agència Catalana de Turisme va entregar ahir, a Begur, els distintius turístics Barris i Viles Marineres que acrediten a 12 poblacions de la costa catalana per la seva personalitat marcada per un estret lligam amb el mar, entre elles Sant Pol de Mar i Arenys de Mar.

Aquesta marca es dirigeix a aquelles poblacions del litoral català que conserven viva la cultura lligada al mar, a través de paisatges i espais naturals, patrimoni cultural i una identitat marinera pròpia que els permet oferir experiències turístiques en aquest àmbit.

Els municipis distingits com a Viles Marineres reben suport de l’Agència Catalana de Turisme en la seva promoció turística internacional i per poder obtenir el segell han de complir una sèrie de requisits que es poden consultar a la web de l’ACT.

Sant Pol de Mar ha obtingut el distintiu de Vila Marinera pel caràcter mariner del seu poble, mentre que la marca Vila Marinera d’Arenys de Mar, certifica el port i els seus voltants com a barri mariner.

Comparteix