El II Concurs de Fotografia edició de estiu ja té guanyadors

dimarts 15 octubre 2019

El II Concurs de Fotografia edició de estiu ja té guanyadors

Les imatges guanyadores d’aquesta edició d’estiu del concurs de fotografia han estat dels usuaris, @boschimanus, @mrifab i @emma.llach

Aquesta setmana passada van ser seleccionades les tres imatges guanyadores de l’edició estiu del II Concurs de Fotografia del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El concurs s’ha portat a terme a les xarxes socials amb el hashtag #estiualmaresme. En total, unes 350 imatges han estat etiquetades amb #estiualmaresme a Instagram.

El primer premi, que consisteix en una estada per a dues persones amb esmorzar a l’Hotel Sa Voga d’Arenys de Mar ha estat atorgat a @boschimanus per la seva fotografia “Ball de diables per a la flama del Canigó a Dosrius”.

El segon premi ha estat per la fotografia “L’estiu és blau al Maresme” de @mrifab i consisteix en una visita guiada amb taller de tast de 3 vins per a dues persones al Celler Alella Vinícola.

Finalment, el tercer premi, un tastet en catamarà per dues persones a la Base Nàutica d’Arenys de Mar, l’ha guanyat @emma.llach, per la seva fotografia “L’estiu es va acabant i haurem de desar les ‘eines’ per l’any que vé”

      
 

Participa a l’edició #tardoralmaresme

Aquesta tardor, pots participar a la última edició del concurs de fotografia de 2019 etiquetant les teves imatges amb #tardoralmaresme fins al proper 20 de novembre i mencionant a les empreses col·laboradores. Pots consultar les bases i premis aquí.

Ensenya’ns com és la tardor a la comarca, el teu racó preferit durant aquesta estació i els colors que transformen els nostres paisatges. Capta l’essència de la #tardoralmaresme i podràs viure una experiència màgica.

Per què un concurs de fotografia?

El concurs es una iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i va dirigit a persones aficionades o professionals de la fotografia. Després d’una primera edició amb un gran èxit de participació, el certamen pretén seguir donant a conèixer els millors racons de la comarca al llarg de les diferents estacions de l’any: atractius patrimonials, espais emblemàtics, actius naturals, festes, gastronomia, paisatges, etc.

El total de 12 fotos guanyadores (tres per estació de l’any) s’utilitzaran per editar un calendari del 2020 en format paper. També serviran per fer difusió dels espais de la comarca a través dels diferents suports comunicatius del Consorci: pàgina web, xarxes socials i material promocional.

Comparteix