Cuina de proximitat al Maresme amb Enxarxa’t

divendres 11 octubre 2019

Cuina de proximitat al Maresme amb Enxarxa’t

8 restaurants i 14 productors participen a una sessió de ‘networking’ per crear sinergies i establir vincles de treball

Aquest 7 d’octubre s’ha celebrat al Mercat Municipal d’Arenys de Munt una sessió de networking entre productors agroalimentaris locals i restaurants de la comarca. Aquesta sessió, organitzada conjuntament pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Consell Comarcal del Maresme, a través del projecte Xarxa de Productes de la Terra de Diputació de Barcelona, ha estat una oportunitat per crear sinèrgies entre restaurants i productors.

La jornada va consistir en organitzar breus reunions entre els dos sectors per donar-se a conèixer i explorar possibilitats d’establir col·laboracions. Les empreses agroalimentàries van poder presentar una mostra dels seus productes a restaurants de la comarca així com deixar-los tastar.

Els resultats no s’han fet esperar i els restaurants participants ja han manifestat el seu interès en continuar explorant les relacions establertes a l’Enxarxa´t. La majoria de restaurants han establert contactes amb un mínim de 4 futurs proveïdors i tots els participants han valorat molt positivament la jornada.

Poder conèixer productors de proximitat, el tracte personal, la possibilitat de tastar els productes i haver creat sinergies de cara al futur han estat els aspectes més valorats per part dels restauradors.
 
Alguns dels restaurants que han participat de la jornada han estat:

Comparteix