Un centenar d’instagramers catalans es troben a Canet de Mar per visitar la 12a Fira Mercat Modernista

dijous 19 setembre 2019

Un centenar d’instagramers catalans es troben a Canet de Mar per visitar la 12a Fira Mercat Modernista

Instagram s’omple d’imatges de Canet de Mar i del seu llegat modernista gràcies al concurs #CanetésMoltMés.

Al voltant d'un centenar de persones es van donar cita a Canet de Mar per participar en una trobada d'instagramers el passat 14 de setembre, aprofitant la 12a edició de la Fira Mercat Modernista.

Durant la trobada, els participants, de diferents indrets de la demarcació de Barcelona, van poder descobrir el patrimoni modernista de la ciutat. Els instagramers van fer un recorregut amb el trenet turístic de Canet de Mar, que els va portar a veure racons de la població tan interessants com el cementiri o el santuari i passeig de Nostra Senyora Misericòrdia. A més, van tenir l'oportunitat de visitar l'Escola de Teixits de Punt. La trobada va acabar a la platja amb la tradicional recreació 'Bany d'onades - Els banyistes Modernistes' i una xindriada popular.

Es tracta d'una acció de promoció del territori organitzada per Diputació de Barcelona, l'ajuntament de Canet de Mar i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Gràcies al concurs de fotografia #CanetÉsMoltMés, les xarxes socials s'han omplert d'imatges de la Fira Mercat Modernista de Canet. Els participants a la trobada van pujar tant fotos com 'stories' a Instagram retransmetent així l'ambient festiu i el patrimoni cultural de la població en els seus comptes.

Al llarg del cap de setmana, el centre històric de Canet va fer un viatge en el temps fins a l'època modernista, amb espectacles, rutes, recreacions i activitats culturals i artístiques relacionades amb el modernisme.

Els participants de la trobada i concurs d'Instagram #CanetÉsMoltMés, vigent fins al 28 de setembre, poden guanyar una jornada modernista a Canet que inclou una visita per dues persones al Castell de Santa Florentina, un dinar modernista al restaurant 6Q i una visita la Casa Museu Domènech i Montaner.

Comparteix