Es constitueixen els òrgans de govern del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

dijous 19 setembre 2019

Es constitueixen els òrgans de govern del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Gran assistència de consorciats a la junta general per constituir els òrgans de govern del Consorci per al mandat 2019-2023.

Una trentena de consorciats van assistir el dia 17 de setembre a la junta general del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, en la qual es va constituir la junta de govern i comissió permanent del Consorci. El nomenament dels membres es va fer buscant un equilibri territorial per afavorir els interessos de la destinació turística.

Així, a la nova junta hi ha representants dels municipis de Pineda de Mar, Santa Susanna, Sant Andreu de Llavaneres i El Masnou, a més de representants privats del Gremi d’empresaris d’hostaleria de la comarca del Maresme, Associació de càmpings i C.V. de la província de i la FAGEM (Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme)

En aquesta mateixa junta es van nomenar els dos vicepresidents del Consorci, un del sector privat i l’altre del sector públic. A més, Joaquim Arnó, president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme també va aprofitar l’ocasió per donar unes pinzellades dels reptes i objectius del Consorci per aquest proper mandat. Entre altres, el creixement i consolidació dels serveis als socis, l’increment del sector privat a la Junta General, la recerca de nous ingressos de mercat, la gestió dels HUTs o un sistema de finançament just i equilibrat.

Comparteix