El II Concurs de Fotografia edició de primavera ja té guanyadors

divendres 12 juliol 2019

El II Concurs de Fotografia edició de primavera ja té guanyadors

Els guanyadors de l’edició #primaveraalmaresme són els usuaris @olgapuig73, @mrifab i @rosamoraleda. 

Fins al 22 de setembre podreu participar en el 3a edició del concurs, anomenada #estiualmaresme. Consulteu les bases aquí.

El jurat ja ha escollit les guanyadores, que són les següents:
 
1r premi: una nit per a dues persones amb un tastet de cortesia a l’Hostal Burriac d’Argentona.
@olgapuig73: foto titulada “Noia minúscula i mar brava, cala Roca Grossa de Calella”. Es tracta d’una fotografia que mostra la calma, i a la vegada la força, del paisatge de la costa maresmenca.

2n premi: dos green-fees per a la temporada de primavera al Golf Llavaneres.
@mrifab: foto titulada “Al Maresme és temps de maduixes”. En aquest cas, la peça està feta a Montgat, i reivindica la maduixa, un dels productes més característics de la comarca, a través d’una imatge marcada per la subtilitat i la delicadesa tècnica.


 

3r premi: un pack de productes artesanals de l’Oficina de Turisme de Santa Susanna.
@rosamoraleda: fotografia de paisatge de vinyes i mar, realitzada a les vinyes de la DO Alella.

 
Participeu en l’edició d’estiu!
Els participants haureu de fotografiar el vostre racó preferit del Maresme a l’estiu, pujar la foto al vostre compte d’Instagram o al perfil de Facebook, i etiquetar-la amb el hashtag #estiualmaresme. També s’hauran d’etiquetar les empreses que han ofert premi (vegeu les bases). Cada participant haurà de guardar les fotos originals amb alta resolució, perquè en cas de ser una de les fotografies guanyadores, es demanarà la foto en alta resolució per a ser publicada al calendari en format paper.
Les estacions que resten, amb les dates de participació i els hashtags corresponents, són les següents: l’estiu, del 22 de juny fins al 22 de setembre (#estiualmaresme) i, finalment, tardor, del 23 de setembre fins al 20 de novembre de 2019 (#tardoralmaresme).
Podeu consultar les bases de participació aquí.
 
 
Per què un concurs de fotografia?
El concurs es una iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i va dirigit a persones aficionades o professionals de la fotografia. Després d’una primera edició amb un gran èxit de participació, el certamen pretén seguir donant a conèixer els millors racons de la comarca al llarg de les diferents estacions de l’any: atractius patrimonials, espais emblemàtics, actius naturals, festes, gastronomia, paisatges, etc.
El total de 12 fotos guanyadores (tres per estació de l’any) s’utilitzaran per editar un calendari del 2020 en format paper. També serviran per fer difusió dels espais de la comarca a través dels diferents suports comunicatius del Consorci: pàgina web, xarxes socials i material promocional.
 

Comparteix