Arenys de Munt acollirà la I Jornada de Turisme MICE del Maresme

dimarts 18 juny 2019

Arenys de Munt acollirà la I Jornada de Turisme MICE del Maresme

Es tracta d’un punt de trobada entre professionals del sector del turisme de reunions del Maresme, i té com a objectiu crear una taula de treball per desenvolupar un pla d’acció per a promocionar el sector MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions) a la comarca. 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, amb la col·laboració de Castell Jalpí, Arcs Càtering by Serhs i el grup Eventoplus, ha organitzat la I Jornada de Treball de Turisme MICE al Maresme. L’acte tindrà lloc el pròxim dimecres 26 de juny al Castell Jalpí d’Arenys de Munt, i consistirà en una jornada de reflexió i cohesió amb els diferents professionals del sector MICE de la comarca.

L’objectiu de la trobada és el de crear un grup de treball público-privat per tal de desenvolupar conjuntament un pla d'acció i una estratègia per a promocionar el turisme MICE al Maresme, i així donar visibilitat d'aquesta indústria al territori.

La jornada de treball arrencarà a les 9.30 h amb el repartiment de les acreditacions. A les 10 h tindrà lloc la benvinguda i, a les 10.45 h, la conferència a càrrec d’Elena Altemir, past president de SITE Spain i especialista en la promoció internacional de destinacions MICE. La ponent abordarà aspectes com la importància de posicionar les destinacions en aquest sector o el paper del MICE en la desestacionalització de la demanda turística.

A les 12 h hi haurà un coffee break. La jornada es reprendrà a les 12.30 h amb l’activitat de networking: "Creant producte MICE al Maresme", a càrrec d'Agata Puigmal, directora comercial de Grupo Eventoplus.

 

Comparteix