Gran èxit en la celebració del 6è aniversari de BCN Travel Bloggers al Maresme

divendres 7 juny 2019

Gran èxit en la celebració del 6è aniversari de BCN Travel Bloggers al Maresme

El cap de setmana del 31 de maig al 2 de juny el Maresme va rebre 150 bloguers de viatges que celebraven el sisè aniversari de l’associació BCN Travel Bloggers

En un cap de setmana carregat d’activitats pel Maresme, els bloguers de viatges van poder conèixer la comarca i fer-ne difusió a les xarxes socials amb els hashtags #wowmaresme i #bcntb6. Com a resultat d’aquesta acció les xarxes s’han omplert de publicacions sobre el Maresme, amb més de 8.000 publicacions a Twitter i més de 200 a Instagram.

El cap de setmana va començar divendres a la tarda a Mataró, on més d’un centenar de bloguers ja es van reunir a l’emblemàtic edifici de la Nau Gaudí de Mataró, on se’ls va donar la benvinguda al Maresme. Les xarxes socials es van fer ressò tant d’aquest acte com dels diversos photowalks que els participants van realitzar per Mataró, descobrint el seu llegat modernista, comercial i marítim.

Dissabte al matí els bloguers es van desplegar per la comarca fent activitats de tota mena a diferents municipis. Els participants van visitar museus com el de l’estampació de Premià de Mar, la casa museu de Canet de Mar o el Far de Calella, van gaudir a les propostes gastronòmiques com el taller de melmelades a Melmelades Calada de Sant Pol de Mar i la visita al celler romà i centre enoturístic de Vallmora, i van practicar activitats d’esport com una ruta en bicicleta per Santa Susanna, el clínic de golf al Club de Golf Llavaneres o les activitats nàutiques a la base nàutica d’Arenys de Mar, entre altres.
Després d’un dinar conjunt al restaurant La Torreta, el grup va fer una gimcana als parcs Francesc Macià i del Castell a Malgrat de Mar. A la nit, es van retrobar per celebrar un sopar de gala i l’entrega de premis de l’associació al Centre Cívic de Santa Susanna.

Finalment, el diumenge es va destinar a accions sostenibles a Calella. Els bloguers es van dividir per participar en diverses activitats: un grup va fer un recorregut inclusiu pel municipi, un altre va participar en una activitat aquàtica de snorkeling amb Vies Braves, i finalment, el grup més nombrós va participar en una recollida de brossa a rieres i torrents del terme municipal, junt amb l’Agrupament Escolta Montnegre. El cap de setmana va finalitzar amb un dinar de cloenda al passeig de Manuel Puigvert de Calella.

L’acció de promoció a la comarca ha estat organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, amb el suport de Diputació de Barcelona i la col·laboració de nombroses entitats i empreses a la comarca.

Comparteix