Una vintena de tècnics de turisme visiten el Maresme

dijous 6 juny 2019

Una vintena de tècnics de turisme visiten el Maresme

La jornada s’emmarca dins les visites periòdiques que organitza l’Oficina tècnica de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona per donar a conèixer les diferents comarques de la demarcació de Barcelona

El passat dimecres 5 de juny, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va celebrar una nova jornada de networking amb tècnics de l’Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona i la Diputació de Barcelona. En aquesta ocasió, les activitats es van focalitzar a Sant Pol de Mar, per tal que els professionals del sector coneguessin les característiques i actius d’aquesta Vila Marinera. Entre les visites a diferents punts emblemàtics del terme, els tècnics van conèixer una de les empreses amb més trajectòria pel que fa a l’elaboració artesanal de melmelades, Melmelades Calada.

Aquest trip s’emmarca dins la voluntat del Consorci de promocionar i projectar l’oferta turística del Maresme a través de jornades periòdiques amb professionals del sector del turisme a Catalunya.

Comparteix