El Maresme acull la celebració del 6è aniversari de l’associació BCN Travel Bloggers

dimarts 28 maig 2019

El Maresme acull la celebració del 6è aniversari de l’associació BCN Travel Bloggers

150 bloguers de viatges recorreran el Maresme durant el cap de setmana del 31 de maig al 2 de juny amb motiu del 6è aniversari de l’associació BCN Travel Bloggers, que per primera vegada se celebra a tota una comarca

El Maresme ha estat la comarca escollida per a la celebració del 6è aniversari de l’associació BCN Travel Bloggers. Per aquesta raó, i durant tot el cap de setmana del 31 de maig al 2 de juny, unes 150 persones de més de 60 blogs de viatges visitaran el Maresme i compartiran les seves experiències a les xarxes amb el hashtag #wowmaresme.

El cap de setmana engegarà amb una benvinguda el divendres al vespre a la Nau Gaudí de Mataró i un Photowalk de diverses temàtiques per la capital. Dissabte al matí el grup es dividirà i recorrerà gran part de la comarca fent activitats diverses de temàtica familiar, gastronòmica, cultural i esportiva. D’aquesta manera, donaran màxima visibilitat de tota l’oferta turística del Maresme, des de visites a jaciments o a museus, fins a rutes culturals, activitats nàutiques, de golf o wellness, entre altres.
Dissabte a la tarda els bloguers faran una gimcana temàtica sobre Irlanda del Nord als parcs de Francesc Macià i del Castell de Malgrat de Mar i, al vespre, Santa Susanna acollirà el sopar de gala de l’associació. Per finalitzar el cap de setmana al Maresme, el diumenge al matí es faran diverses activitats sostenibles a la comarca seguides d’un dinar de germanor al passeig Manuel Puigvert de Calella.

Amb aquesta iniciativa de promoció, organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, amb la col·laboració de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona i nombroses empreses i ens públics de la comarca, es pretén potenciar el Maresme com a destinació turística de proximitat i sostenible, millorant el posicionament on-line a través del contingut web i a les xarxes socials.

Per primera vegada, tota una comarca ha estat escollida com a destinació per a la celebració de l’aniversari de l’associació, un esdeveniment que tindrà una gran repercussió a les xarxes i que compta també amb patrocinadors de renom internacional com són Alsa, B the travel brand, Intermundial, RENFE, Irlanda, Olympus o Ria.

Consulta aquí les entitats col·laboradores. 

Comparteix