Participa al sorteig d’Instagram de la iaia del Maresme

dimecres 22 maig 2019

Participa al sorteig d’Instagram de la iaia del Maresme

La iaia del Maresme sorteja guia, buff i xapa a través del seu compte d’Instagram @laiaiamaresme

Des del dia 22 fins al 29 de maig podràs participar en el sorteig d’un exemplar de la “Increïble guia de la iaia del Maresme”, d’un buff i d’una xapa de la iaia més divertida de la comarca.

Els participants hauran de comentar la publicació del sorteig i dir quin és el seu racó preferit per gaudir en família al Maresme, a més d’etiquetar a dues persones amb qui els agradaria anar-hi. El sorteig s’efectuarà el 30 de maig. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

La iaia del Maresme és una iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per tal d’arribar a les famílies i nens en edat escolar. Es tracta d’una guia de turisme familiar que compta amb una protagonista molt entranyable, una iaia mil·lenària i alhora mil·lennial, que ens guia pel Maresme a través d’una desena de rutes.

A part de la guia en paper, la iaia compta amb una pàgina web https://www.laiaiadelmaresme.cat/ on es poden consultar totes les seves rutes i descarregar-se medalles, diplomes i passatemps.

Des de finals de 2018, a través del seu compte d’Instagram @laiaiamaresme, comparteix racons de la comarca i propostes de turisme familiar.

Comparteix