Fort protagonisme del Maresme a la Costa Barcelona Week 2019

divendres 10 maig 2019

Fort protagonisme del Maresme a la Costa Barcelona Week 2019

El Maresme acollirà l’acte de benvinguda del Costa Barcelona Week, una acció de promoció que se celebrarà de l’11 al 19 de maig i comptarà amb la presència de 28 intagramers internacionals

“Costa Barcelona Week” és una acció de promoció organitzada per Gerència de turisme de Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de promocionar la marca turística Costa Barcelona i les comarques que en formen part (Maresme, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf), entre l’11 i el 19 de maig.

Per tal d’escalfar motors i començar a fer soroll a les xarxes sobre l’esdeveniment, aquest dissabte, 11 de maig, un grup de microinfluencers faran una ruta per Arenys de Munt amb Hike & Wine. L’activitat consisteix en un passeig pels boscos de Can Sala de Dalt, fins a arribar a les vinyes de la Plana i una visita al celler familiar.

El proper dilluns 13 de maig, se celebrarà la festa de benvinguda de Costa Barcelona Week al restaurant Btkora d’Arenys de Mar amb la participació dels 28 intagramers internacionals convidats, junt amb professionals de l’àmbit de la promoció turística i empresaris de Costa Barcelona.

Durant la Costa Barcelona Week, els intagramers convidats participaran en viatges de familiarització pel territori. El Maresme rebrà als intagramers provinents de França, que faran una visita al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora a Teià, i una visita a la vinya de Testuan de Cabrils. I el grup d’anglesos faran una ruta cultural per Mataró, seguida d’una visita al Castell de Santa Florentina de Canet de Mar.
Amb aquesta acció de promoció, els intagramers, que tenen cada un d’ells milers de seguidors, ompliran les xarxes de contingut sobre el Maresme i la Costa Barcelona amb el hashtag #costabarcelonaweek. Més informació sobre aquest esdeveniment a www.costabarcelonaweek.cat
 
 

Comparteix